Setari Cookie-uri

Din pasiune pentru mirese si rochii

Miresele Mirinei - Primul serviciu specializat in consultanta privind alegerea rochiei de mireasa

Comunicat de presa

"Say yes to the dress" este o emisiune din Statele Unite ale Americii la care miresele nu se mai uita cu jind. Pentru ca au la indemana un serviciu specializat, primul de acest fel in Romania, oferit de "Miresele Mirinei".

Nunta este o scena fericita din filmul vietii noastre. Toate alegerile ne reprezinta. si desi nuntile seamana intre ele, diferentele vin tocmai din stil. Indiferent de material, de stil, de buget,pentru mireasa rochia este acel element la care ne gandim toate cand planificam nunta.

Indiferent cat timp petrecem alegand restaurantul sau furnizorii de servicii și cata atentie acordam fiecarui detaliu, tresarim sau plangem de emotie abia cand probam rochii si o gasim pe aceea care ne transforma in zeite.

Miresele Mirinei se adreseaza tuturor celor care au nevoie de informatii legate de rochii: sfaturi, colectii de rochii, preturi, harta magazinelor din Romania si vecinatate, probleme in magazine semnalate de mirese, interviuri cu talentatii creatori romani si cu reprezentantii marilor case de moda prezente in Romania, mirese din Romania si povesti reale despre etapa cautarii rochiei.

Citește și:

Miresele Mirinei formeaza deja o comunitate. Vorbesc deschis despre experienta cautarii rochiei: buget, sentimente, probe, magazine, reactii, asteptari. Din ce in ce mai multe mirese apeleaza la un consilier independent. Nu un wedding planner, ci un wedding dress evangelist.

"Cu mine miresele evita discutiile neplacute si stresul cauzat de persoanele din jur care le vor mirese asa cum se vad, de fapt, pe ele. Au garantia ca sunt obiectiva si tot ce le spun le are in vedere in totalitate, astfel incat sa arate impecabil in ziua nuntii", spune Mirela Bena.

"Mirina ma striga strabunica, numele nu a fost ales intamplator. Reprezinta devenirea mea de la fetita care se juca pe ulita la femeia care se joaca printre rochii de mireasa. Totodata, are legatura si cu prezenta mea indelungata pe forumul miresici.ro, unde mi-am petrecut, la drept vorbind, cei mai frumosi ani si de unde am invatat ca pasiunea nu poate fi batuta de nimic".

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.