Setari Cookie-uri

Tinuta perfecta pentru mire

Chiar daca de cele mai multe ori este neglijat, si mirele trebuei sa iasa in evidenta in ziua nuntii. El trebuie sa aiba o tinuta perfecta astfel incat sa se potriveasca manusa cu mireasa lui si impreuna sa formeze un cuplu de vis.

Daca pana acum am avut in vedere numai miresele si le-am acordat toata atentia noastra, a venit momentul sa ne indreptam privirile si catre miri pentru ca ei sunt cel de-al doilea personaj principal al unei nunti si nu trebuie neglijati.

In ceea ce priveste mirele nu trebuie sa ne facen prea multe probleme. El nu are neaparata nevoie de sesiuni de infrumusetare inainte de nunta sau de un program atat de intens ca cel al mireselor pentru ca in mod obisnuit la barbati aceste lucruri sunt oarecum superficiale.

Chiar si asa mirii trebuie sa arate si ei impecabil in ziua nuntii pentru ca este unul dintre cele mai importante evenimente din viata lor, nu doar a mireselor.

foto mire sursa shutterstock

Costumul mirelui trebuie sa fie impecabil si deosebit. Se opteaza aici pentru un costum simplu in culori inchise precum negru, gri sau maro astfel incat contrastul dintre costumul mirelui si rochia de mireasa sa fie cat mai mare.

Citește și:

Camasa trebuie sa fie una simpla in culori deschise pentru a se potrivi cu nuanta costumului. Aici se va alege o camasa in functie de preferinte, imaginatie si stil.

Pantofii trebuie intotdeauna sa fie asortati cu o curea care sa sparga un pic sobrietatea tinutei per total. Butonii pentru camasa trebuie sa fie cat mai delicati si cat mai eleganti. Acest lucru va reprezenta stilul mirelui si il va pune in evidenta.

Mirele trebuie intotdeauna sa opteze pentru un papion sau pentru un ascot. Cravata nu se mai poarta de mult in randul mirilor pentru ca acestia sa aiba o tinuta cat mai deosebita si mai spectaculoasa.
Pentru a complete tinuta este nevoie de un ceas deosebit care sa se potriveasca atat costumului cat si celorlalte accesorii ale tinutei.

Un alt detaliu la care trebuie sa fie atent un mire este coafura. Se prefera ca aceasta sa fie una clasica sau in stilul fiecarei persoane pentru a pastra amintirea zilei cat mai placuta si mai autentica.

Citește și:

De asemenea mirele poate apela la o manichiurista profesionista care sa fac minuni in ceea ce priveste manichiura din ziua nuntii astfel incat aceasta sa fie impecabila, iar mirele sa atraga si el toate privirile, nu doar mireasa.

Avand toate aceste detalii puse la punct, mirele este gata de nunta!

foto prima pagina barbat tanar si elegant sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.