Setari Cookie-uri

Cum alegi rochia de mireasa perfecta?

Cateva sfaturi care te vor ajuta sa iti alegi rochia de mireasa perfecta.

Pot sa bag mana in foc ca si tu te imaginai intr-o rochie de mireasa stil printesa, cu o trena lunga tinuta de cateva fetite imbracate frumos si cu un voal lung si pretios. Multe mirese au avut surpriza ca atunci cand au realizat ca de fapt aceasta croiala nu li se potriveste si ca mai degraba ar adopta stilul sirena sau cel in forma de A.

Rochia de mireasa trebuie sa arate impecabil si sa iti vina perfect, iar pentru asta ai nevoie de cateva sfaturi in privinta alegerii rochiei potrivite.

Gandeste-te ca fiecare femeie are silueta si conformatia proprie asa ca ar fi bine sa iti alegi o rochie de mireasa care sa iti puna in evidenta silueta si care sa ascunda micile defecte. Astfel vei reusi sa ai o tinuta impecabila, demna de o mireasa sofisticata.

foto: mireasa superba, Shutterstock

Pentru inceput trebuie sa stabilesti ce tip de talie ai: para, mar, clepsidra, miniona, atletica, silueta dreapta sau triunghi inversat.

Citește și:

Daca ai umerii ingusti si soldurile late atunci silueta ta este una in forma de para. In acest caz te avantajeaza rochia dreapta si ar fi bine sa eviti volanele in parte de jos sau broderiile incarcate.

Silueta clepsidra este poate cea mai frumoasa silueta pentru ca este foarte bine proportionata. In acest caz ti se potriveste de minune o rochie stil printesa care sa iti evidentieze talia. In principiu poti purta orice model de rochie doresti.

Silueta in forma de mar are volum in partea umerilor si este ingusta in partea de jos. Pentru a arata perfect in ziua nuntii trebuie sa porti o rochie fluida, vaporoasa si cat mai simpla.

Triunghiul inversat este silueta care are bustul sau umerii mai lati, iar talia destul de evidentiata. Pentru o astfel de silueta cea mai potrivita rochie de mireasa este cea tip sirena care va arata superb.

Daca esti miniona cu siguranta ai nevoie de o rochie de mireasa trei sferturi care sa te inalte si de o pereche de pantofi cu platforma si toc cat mai inalt. Vei arata superb!

Citește și:

Esti o femeie cu o silueta atletica asa ca ar fi indicat sa optezi pentru o rochie dreapta, fluida, car sa sa pice frumos pe un corp superb si foarte bine proportionat.

Silueta dreapta trebuie pusa in evidenta in zona taliei printr-un cordon asa ca poti alege o rochie dreapta sau una stil printesa care sa evidentieze talia.

Foto prima pagina: mireasa atractiva, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.