Setari Cookie-uri

Sfaturi de stil pentru un look de mireasa impecabil

Look-ul de mireaza trebuie sa fie unul mipecabil de fiecare data. Urmeaza cateva sfaturi simple si nu vei da gres!

Ziua nuntii este de departea cea mai frumoasa zi din viata unei femei, cea mai importanta zi din viata unui barbat, si cea mai emotionanta zi din viata unui cuplu indragostit, un cuplu legat de o iubire sincera si o dragoste nemarginita.

Fiecare mireasa este frumoasa in felul ei asa cum fiecare femeie isi are propriile frumuseti pe care si le afiseaza cu mandrie. Totusi, o mireasa trebuie sa arate impecabil in ziua nuntii si nimic sa nu ii strice look-ul perfect.

Pentru acest lucru, avem cateva sfaturi pentru tine in ceea ce priveste look-ul impecabil de mireasa.

1. Alege pantofii potriviti

Daca te gandesti ca pantofii nu sunt foarte importanti din moment ce sunt acoperiti de rochia de mireasa, ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte sa spui asta. Pantofii de mireasa trebuie sa fie spectaculosi si comozi in acelasi timp, asa ca este nevoie de o mare atentie la detalii aici.
Gandeste-te ca toata noaptea ai sa stai pe tocuri si trebuie sa te simti confortabil.

Citește și:

2. Urmeaza-ti propriul stil

Sunt convinsa ca visezi la rochia de mireasa perfecta inca de cand erai mica si te jucai cu papusile. Cauta o rochie exact ca cea pe care ti-o imaginezi de atat de mult timp. Cu siguranta vei arata perfect!

3. Atitudinea da tonul

Poti sa ai rochia de mireasa perfecta, cea mai frumoasa si mai eleganta coafura, un machiaj spectaculos, pantofii de vis si accesoriile de printesa, insa daca nu ai atitudinea potrivita iti va lipsi stralucirea din priviri si naturaletea specifica unei mirese frumoase.

4. Nu exagera

Incearca sa iti pastrezi trasaturile naturale si sa le pui in valoare fara sa exagerezi cu un machiaj incarcat sau cu alte detalii ce nu fac altceva decat sa oboseasca ochiul atunci cand lumea te admira. Tot cee a ce este simplu este mult mai frumos si mai apreciat!

5. Cel mai important accesoriu

Pentru ca este cea mai fericita zi din viata ta, trebuie sa iti aduci aminte de cel mai important accesoriu: zambetul! Nu uita ca el este cel care iti face chipul sa lumineze si lasa la vedere toata fericirea pe care o simti.

Citește și:

Foto interior si prima pagina: Shuttestock

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.