Setari Cookie-uri

Cum sa alegi ROCHIA DE MIREASA PERFECTA pentru silueta ta

Cateva sfaturi care te vor ajuta sa iti alegi rochia de mireasa perfecta!

Poate ca toata viata te-ai imaginat intr-o rochie de printesa atunci cand te gandeai la ziua cea mare si nu te-ai gandit nicio clipa ca aveai sa alegi o alta rochie. Chiar si eu, dupa ce am vazut atat de multe rochii de mireasa, tot la una de poveste ma gandesc, dar cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, cu siguranta voi avea cateva surprize la momentul potrivit.

Sigur ca rochia de mireasa stil printesa este printre cele mai frumoase si mai cautate de miresele din intreaga lume (sau se bate cu cea in stil sirena pentru acelasi loc), insa corpul nostru si silueta sunt cele care ne dicteaza modelul rochiei potrivite.

Slava domnului ca designerii iau in considerare toate tipurile de silueta atunci cand se gandesc la noile colectii pentru rochiile de mireasa, astfel paleta lor fiind una foarte variata pentru a reusi sa le impace chiar si pe cele mai pretentioase dintre miresici.

Citește și:

Mai jos o sa gasiti cateva sfaturi care va vor ajuta sa va alegeti rochia de mireasa perfecta si potrivita tipului de silueta si formei corpului pentru a arata spectaculos in ziua nuntii.

Rochie de mireasa pentru minione

De cele mai multe ori siluetele minione au nevoie de alungire, iar in cazul rochiilor de mireasa putem obtine acest lucru prin adaugarea detaliilor pe verticala. Umerii ar trebui lasati goi, iar un corset potrivit poate face minuni. Modelul rochiei trebuie sa fie cat mai clasic si mai elegant, fara prea multe detalii care sa incarce tinuta.

Rochie de mireasa pentru silueta plinuta

Siluetele voluptoase au nevoie de sublinierea taliei si a trasaturilor fine pentru ca acestea sa fie puse in valoare. Aici se potrivesc foarte bine rochiile tip printesa cu un corset perfect realizat sau cu o centura in talie care sa subtieze zona.

Citește și:

Rochie de mireasa pentru silueta cu sani mari

Miresele cu care natura a fost generoasa si le-a inzestrat cu sani mari si frumosi au doua variante: decolteu indraznet sau acoperire totala. In general, rochia poate avea orice stil, orice forma, atata timp cat in partea de sus se respecta una dintre cele doua reguli.

Rochie de mireasa pentru silueta inalta si dreapta

Cele care poseda acest tip de silueta sunt adesea invidiate si se pot considera norocoase din acest punct de vedere pentru ca ele pot adopta orice rochie vor atata timp cat sunt atente la cateva detalii cum ar fi volumul din zona de jos a rochiei, umerii goi sau acoperiti de o dantela delicate.

Rochie de mireasa pentru silueta clepsidra

Cred ca banuiti deja ce urmeaza sa va spun. Aceasta silueta este una dintre cele mai potrivite atunci cand ne cautam rochia de mireasa si singurul lucru ce trebuie luat in vedere este sublinierea taliei.

Citește și:

Foto interior si prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Ianuarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.