Setari Cookie-uri

Ce este hot in materie de nunti si rochii de mireasa?!

2015 este un an romantic, dar cu un twist contemporan care va ramane in memoria tuturor celor care isi planifica sau participa la nunti!

Comunicat de presa

Nu au un glob de cristal, dar expertii in materie de nunti au trasat deja tendintele pentru si ne impartasesc ce este hot pentru anul in curs! 2015 este un an romantic, dar cu un twist contemporan care va ramane in memoria tuturor celor care isi planifica sau participa la nunti!

In privinta stilului si al designului una dintre cele mai importante teme pentru anul acesta este cea country. Totusi nu iti doresti ca nunta ta sa fie un decor din filmele "Wild Wild West", asa ca adapteaza totul la ceea ce ti se potriveste si...la buget. Alege decorul rustic al unei pensiuni de munte sau cel al unei ferme de cai, decoreaza cu baloti de paie, flori de camp si realizeaza marturii legate cu piele. La o astfel de tema poti alege o rochie cu volane din dantela, si o croiala retro din colectia La Sposa, disponibila pe www.bellasposa.ro.

Citește și:



Daca stilul tau este relaxat si casual, festivalurile de muzica reprezinta o sursa importanta de inspiratie in acest an. Imagineaza-ti o nunta in aer liber cu atmosfera de picnic, culori festive si elemente din anii '70. Asta nu inseamna ca se va transforma intr-o nunta hippy, in care mirele va trebui sa poarte pantaloni evazati, iar invitatii tinute care amintesc de Woodstock, ci intr-o atmosfera in care cuvantul de baza este "peace and love". Alege curtea inverzita a unui conac, inconjoara-te de fetite ce pot lua locul clasicelor domnisoare de onoare si opteaza pentru un model de rochie din tulle cu umerii cazuti ce iti va crea o aura romantica si diafana, precum modelul Esien din colectia La Sposa, disponibila in magazinul Bella Sposa din Bd. Dacia 153-155. Alege buchete din bujori albi sau maces salbatic.

Nuntile casual au fost la mare cautare in ultimii ani, dar multe cupluri isi doresc nunti clasice cu detalii opulente si intrari teatrale. Daca vrei sa mergi in aceasta directie, inspira-te din basmul Cenusaresei si opteaza pentru o nunta la castel sau la un conac boieresc. Exista si in Romania cateva variante foarte interesante. Poti opta pentru a inmana invitatiile personal, poti avea valeti care sa conduca oaspetii la petrecere si poti purta o rochie ampla, printesa accesorizata cu o diadema stralucitoare care va aminti de coroanele regale. Ai la dispozitie rochiile Estibaliz, Edelma, Emilda, Enelsa, Milenium, Elema, Elilia, Ermelinda, Erun din colectia La Sposa.

Citește și:



De ce sa ai doar doua rochii de mireasa cand poti avea trei? Ai auzit ca se poarta ca miresele sa se schimbe dupa ceremonia religioasa de rochia lunga si ampla, intr-o rochie scurta si flirty pentru petrecerea propriu-zisa. Acum, noile tendinte in materie de nunti indica trei rochii pentru fiecare moment al zilei: dimineata (cand e cununia civila), la pranz (cand este cea religioasa) si seara cand are loc distractia. In acest fel poti purta toate cele trei modele de rochii pe care orice mireasa si le doreste, dar mereu stai in cumpana sa le achizitioneze: printesa, sirena si A Line! La Bella Sposa gasesti o selectie ampla de rochii de mireasa pentru toate siluetele, gusturile si temele nuntilor tale.

Marsala, culoarea indicata de Institutul Pantone Inc., trebuie luata in considerare pentru tema coloristica a nuntii. Expertii ne sfatuiesc sa o combinam cu albastru prafuit pentru o atmosfera romantica sau cu auriu pentru a da o nota de bogatie si opulenta. Imaginati-va un buchet de flori din dalii in aceasta nuanta sofisticata in combinatie cu fasii din funda de catifea albastra. In plus, daca domnisoarele tale de onoare vor sa faca o declaratie de stil pot opta pentru aceasta nuanta vedeta, atunci cand isi realizeaza rochiile. Este o nuanta ce se potriveste cu decorul somptuos al unei sali de ceremonie, decorata cu candelabre din cristal si stucaturi aurii, dar si cu rochii din matase Micado, precum modelul Eilinel de-o eleganta nobila, disponibil in showroom-ul din Bd. Dacia 153-155.

Citește și:



In privinta detaliilor tehnice se poarta filmarile realizate cu drone si fotografiile cu Go Pro-ul (in genul Selfie) care dau un aer nonconformist si spontan fotografiilor de nunta, dar si aplicatiile pe telefoanele inteligente si tablete, prin care iti poti planifica detaliile legate de nunta sau itinerariul pentru luna de miere. Mancarea si bautura sunt mereu in centrul atentiei, asa ca specialistii in materie de nunti recomanda foodbaruri extravagante cu sculpturi din gheata, salate plutitoare si macarons, cupcakes sau chiar... gogosi servite pe post de desert!!! Orice e posibil, dar cel mai bine apeleaza la un specialist in materie de catering. Cat despre muzica, variantele sunt nenumarate: de la clasicul cvartet de corzi, la band, DJ, lautari sau un solist celebru. De exemplu, anul acesta, trupa Maroon 5 a aparut neasteptat la cateva nunti, spre deliciul invitatiilor, asa ca nu te mira ca niste artisti autohtoni sa faca un gest similar!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.