Setari Cookie-uri

5 Greseli ale mireselor care sunt in cautarea rochiei perfecte

Rochia de mireasa la care visezi este cea in care te simti cel mai bine. Gaseste-o si evita greselile pe care orice mireasa le face atunci cand isi cauta rochia de nunta.

Stiu ca visezi la momentul in care iti vei alege rochia de mireasa inca din copilarie cand faceai acest lucru pentru papusile tale si te gadeai ca atunci cand vei fi mare vei vrea sa ai o rochie de mireasa precum a unei printese. Sa fii admirata de toti invitatii si sa fii cea mai frumoasa mireasa din lume.

Cu siguranta vei fi cea mai frumoasa mireasa pentru ca este ziua nuntii tale, ziua in care stralucesti pana la ultima suvita de par, ziua in care ai sa fii atat de fericita incat nici nu vei realiza acest lucru.

foto: rochie de mireasa, shutterstock

Si pentru ca cea mai frumoasa fericita zi din viata ta trebuie sa fie completata de o tinuta pe masura, astazi vorbim despre greselile pe care trebuie sa le eviti atunci cand iti cauti rochia de mireasa.

1. Te setezi pe un model anume

Poate ca tu visezi la o rochie de bal, la una din dantela sau la una scurta care sa iti puna in evidenta picioarele. Este posibil ca modelul care te atrage cel mai mult sa fie modelul care te avantajeaza cel mai putin. Fii deschisa si incearca sa accepti parerile specialistilor si sa incerci sa probezi si alte modele de rochii pentru a putea alege ceea ce iti place cel mai mult si ceea ce te avantajaza cel mai bine.

Citește și:

2. Asculti prea multe pareri

Prieteele tale sunt incantate sa te ajute, sunt emotionate ca iti vor fi domnisoare de onoare si sunt fericite pentru ca tu ti-ai gasit sufletul perece si pentru ca ele vor fi langa tine in cea mai frumoasa zi din viata ta.

Este bine sa iei pe cineva cu tine atunci cand iti cauti rochia de mireasa, insa atunci cand sunt mai multe persoane parerile sunt si ele mai numeroase, lucru ce te poate dezorienta si agita in acelasi timp. Incearca sa te rezumi la cele mai bune doua prietene.

3. Nu probezi mai multe modele

Stii ca un singur model te va avantaja si stii ca vrei ca in pozele tale de la nunta sa ai acea rochie la care ai visat intreaga ta viata si faci din acest lucru unul dintre cele mai importante puncte atunci cand pleci in cautarea rochiei perfecte.

Accepta sa probezi mai multe rochii de mireasa pana sa o alegi pe cea pe care o vei purta in ziua nuntii tale. In acest fel eviti situatiile in care ai putea sa vezi alta rochie care sa iti placa mai mult decat cea pe care ti-ai achizitionat-o deja.

Citește și:

4. Iti iei rochia prea devreme

Targurile destinate nuntilor se organizeaza din ce in ce mai des si tu vrei sa testezi piata asa ca te duci la cat mai multe cu cat mai mult timp inainte pentru a-ti putea face o idee despre ceea ce inseamna o nunta si care sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le pui la punct.

Cum nu se putea altfel, la targurile de nunti sunt prezentate mii de modele de rochii de mireasa si cu siguranta va exista una care sa iti faca cu ochiul si pe care sa o si cumperi pana la urma.

Trebuie sa ai in vedere mai intai penrioada in care va avea loc nunta, locatia si tematca. Aceste lucruri sunt foarte importante atunci cand iti alegi rochia de ireasa potrivita.

5. Nu faci proba dansului inainte sa o cumperi

Rochiile de mireasa pot fi destul de incomode daca nu esti atenta la acest detaliu atunci cand le probezi. Incearca sa simulezi scena dansului si sa faci cativa pasi inainte sa o cumperi.

Citește și:

Nu trebuie doar sa arati bine in noaptea nuntii, trebuie sa te simti bine si sa ai libertate de miscare pentru ca va fi o noapte agitata.

foto prima pagina: mireasa, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.