Setari Cookie-uri

Cum sa gasesti rochia de mireasa PERFECTA

Gaseste-ti rochia de mireasa perfecta respectand cateva reguli simple!

Ti se permit greseli in ziua nuntii tale pentru ca nimeni nu este perfect si pentru ca niciodata nu o sa reusesti sa impaci si capra si varza, dar in ceea ce priveste rochia de mireasa, nu ai voie sa ai nici cea mai mica cuta, nici cel mai invizibil fir tras, nici cel mai fin fir de praf.

Rochia de mireasa trebuie sa fie PERFECTA! Trebuie sa fie facuta pentru tine si doar pentru tine!

Cum o gasesti?

Nimeni nu a spus ca este usor, dar daca tii cont de cateva reguli simple, cu siguranta iti vei “cunoaste” rapid rochia de mireasa perfecta!

foto: mireasa pe banca, shutterstock

Pentru ca in ziua de azi nuntile se pregatesc cu mult timp inainte nimic nu te poate opri sa iti gasesti rochia de mireasa la care visezi.

Viziteaza cat mai multe targuri de nunti

Targurile de nunti sunt o ocazie foarte buna sa iti faci o parere rapida despre rochiile de mireasa si nu numai. O sa descoperi acolo multe lucruri de care ai nevoie si cu sigurata vei putea negocia pentru cele mai bune oferte.

Citește și:

Vei vedea o multime de rochii de mireasa si cu siguranta iti vei face o parere de cum vrei sa arate rochia ta.

Cauta designeri specializati in crearea rochiilor de mireasa

Incearca sa ii cauti pe cei nu neaparat consacrati in aceasta piata pentru ca preturile sunt usor piperate daca nu de-a dreptul usturatoare. Daca stii ce vrei, daca esti deschisa propunerilor noi si daca esti gata sa incerci ceva nou, cu siguranta esti la un pas de a-ti gasi rochia mult visata.

Viziteaza cat mai multe magazine de rochii de mireasa

Trebuie sa cunosti un pic piata si sa iti faci o idee de ce exista acum in topul tendintelor. Trebuie sa iti stabilesti un buget si sa vezi care sunt magazinele care indeplinesc doua conditii importante: se incadreaza in buget si au rochii pe gustul tau.

Stabileste ce tip de silueta ai

Daca esti de exemplu mignona, nu vei putea purta o rochie prea voluminoasa sip prea impopotonata pentru ca nu vei arata atat de bine pe cat ai vrea. Fiecare tip de silueta are propriile ei puncte tari ce trebuie puse in valoare.

Citește și:

Alege ce ti se potriveste cel mai bine

Te-ai visat intotdeauna intr-o rochie de mireasa stil printesa, dar constati ca iti sta mai bine intr-una stil sirena? Treci peste prejudecati si peste ideile preconcepute. Alege rochia care te caracterizeaza si care ti se potrivese cel mai bine.

Este nunta ta, este ziua ta asa ca TU trebuie sa arati perfect, iar rochia nu face exceptie de la regula!

foto prima pagina: mireasa tanara, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.