Setari Cookie-uri

Noua colectie Pronovias a fost prezentata la Barcelona intr-un fashion show de exceptie

Noua Colectie 2016 Atelier Pronovias, "A fost odata", inspirata de printesele din basme ne propune sa descoperim cele mai noi trenduri si creatii cu linii pure, volum si detalii delicate.

Comunicat de presa

Pronovias i-a surprins si de aceasta data pe cei 2.000 de invitati care au luat parte la prezentarea de exceptie a noii colectii 2016. Evenimentul a avut loc in seara de 8 mai, la Oval Hall din cadrul Muzeului National de Arta Catalana (Museu Nacional d'Art de Catalunya - MNAC) din Barcelona. Noile creatii, show-ul unic si decorul impresionant au fost elementele unei seri de neuitat pentru cei prezenti.
Vedete nationale si internationale, dar si celebritati din lumea fashion au luat parte la show.

Printre acestia s-au numarat Chiara Ferragni, it blogger si ambasador digital pentru PRONOVIAS, Ana Boyer si Fernando Verdasco, Genoveva Casanova si Astrid Klisans, Annie Costner, actrita si fata lui Kevin Costner, modelele Vanesa Lorenzo, Malena Costa, Raquel Jiménez si modelul international Petra Nemcova, fotbalistul Iván Rakitic si partenerul sau Raquel Mauri, Yolanda Cardona si bloggeri internationali cunoscuti ca: Rafaella Beckran, Thássia Savastano, Charlotte Groeneveld si Evangelie Smyrniotaki.

Citește și:

Anul acesta, Andreea Raicu a fost invitata speciala Pronovias din partea Romaniei. Andreea s-a aflat in primul rand la fashion show si a stralucit intr-o minunata rochie brodata manual din Colectia Cocktail Pronovias 2015.

Muzeul National de Arta Catalana a prins viata atunci cand ceasul inalt si lat de 7m, construit din lemn a inceput numaratoarea inversa pentru aparitia top modelului, Irina Shayk, care a pasit pe podium alaturi de alte top modele internationale: Blanca Padilla, Constance Jablonski, Romee Strijd si Cindy Bruna.
Irina Shayk, cunoscuta deja pentru aparitiile pe podiumurile PRONOVIAS, a declarat: "E o placere pentru mine sa ma intorc in Barcelona si sa fac parte din acest show minunat. Colectia 2016 a Atelierului Pronovias este extradordinara. Rochia mea preferata este, de departe, cea care a inchis prezentarea.”
Spectacolul s-a incheiat printr-un moment emotionant - Hervé Moreau, creative director, si cei 67 de membri ai echipei implicate in crearea celor 50 de rochii ale colectiei au pasit pe podim si le-au multumit invitatiilor.

Citește și:

Noua Colectie 2016 Atelier Pronovias, "A fost odata", inspirata de printesele din basme ne propune sa descoperim cele mai noi trenduri si creatii cu linii pure, volum si detalii delicate. In acest sezon putem descoperi rochii cu decolteuri adanci care se pliaza pe corp datorita unui design sofisticat care imbina perfect tulul nude ce creeaza efectul de piele secundara.

Tesaturile precum crepe, organza, bumbac pique, mikado sau matasea organza, isi arata nuantele bogate, insa fara a exclude dantela Chantilly, semnatura companiei. Colectia 2016 este completata cu tiare, broderii si voaluri impodobite cu peste 300 de bijuterii aplicate manual.

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.