Setari Cookie-uri

Sfaturi privind alegerea costumului de mire

Chiar daca mireasa este cu siguranta actorul principal al zilei, iar rochia acesteia va atrage toate privirile, asta nu inseamna ca mirii ar trebui sa-si neglijeze tinuta in aceasta zi.

Comunicat de presa

Atunci cand trebuie sa aleaga un costum pentru nunta, barbatii prefera sa mearga pe varianta solutiilor "incercate si testate" decat sa acorde mai multa atentie tinutei. Astfel, ei sfarsesc adesea prin a purta un costum care pare a fi mai degraba o tinuta de afaceri decat un costum de mire. Chiar daca mireasa este cu siguranta actorul principal al zilei, iar rochia acesteia va atrage toate privirile, asta nu inseamna ca mirii ar trebui sa-si neglijeze tinuta in aceasta zi.



Cel mai adesea, barbatii se multumesc cu inchirierea unui smoching - mai ales ca intentioneaza sa-l poarte numai pentru cateva ore. Cu siguranta ca aceasta varianta are meritele ei: este mai ieftina decat varianta achizitionarii unui costum nou, este mai rapida iar, dupa nunta, este foarte simplu sa te descotorosesti de costum, inapoindu-l. Dar este oare aceasta amintirea cu care vrei sa ramai ani mai tarziu cand te vei gandi la ce ai purtat la nunta?

Citește și:

Pe langa asta, sa nu uitam ca smochingul inchiriat a fost purtat si de alti miri la randul lor si prin urmare poate avea un aspect demodat, ponosit si chiar neingrijit. Gandeste-te la ce sfat ai vrea sa-i dai fiului tau in ziua nuntii lui - sa inchirieze si el un costum asa cum ai facut si tu? Vei fi pus intr-o lumina proasta. Ar fi mai intelept sa-i dai costumul pe care l-ai purtat tu in ziua nuntii tale - astfel, va avea o insemnatate mai mare.

Cea mai inteleapta alegere pentru o tinuta barbateasca pentru nunta este un costum negru, din trei piese, de preferinta facut la comanda, dupa ce ti s-au luat in prealabil toate masurile. Cand vine vorba de material, lana este cea mai sigura optiune. Cheltuieste-ti banii mai degraba la croitor decat pe accesorii pentru ca, in ziua cea mare, un costum care iti vine bine te va face sa arati (si sa te simti) de milioane.

Citește și:

Mai multe modele si mai multe informatii puteti gasi AICI.

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.