Setari Cookie-uri

Cum ne imbracam corect la nunta?

D'S Damat se adreseaza unui public inteligent

In plin sezon al nuntilor si al evenimentelor speciale, alegerea unei tinute vestimentare potrivite, dar si indeajuns de interesanta pentru a atrage privirile, reprezinta pentru barbati o adevarata provocare.

Teodora Burz, Country Manager al brandului D'S Damat, mentioneaza ca exista in Romania tendinta ca barbatii sa isi incarce inutil vestimentatiile cu accesorii, culori si mixuri de printuri, dar si sa cheltuie sume exorbitante pe costume destinate unui singur eveniment, in loc sa cumpere inteligent si sa imbine apoi piesele vestimentare construind noi tinute interesante.

Nu smoking si pantofi de lac precum mire

"Daca doamnele se feresc sa poarte alb la nunta, pentru a nu face competitie miresei, la fel ar fi bine sa procedeze si barbatii: mai exact, sa nu poarte smoking, papion si pantofi de lac, decat daca dress code-ul evenimentului (black tie) si locatia (palat, castel, etc) prevad acest lucru. In rest, la nuntile in aer liber, la cort, ori in locatii permisive, este indicat sa porti costum elegant sau chiar combinatii de sacou cu pantaloni de stofa, insa, atentie, nu in culori contrastante. Este in regula si fara cravata, insa avand pantofi de calitate, eleganti.

Citește și:

Fara accesorii in exces

Atentie mare la accesorii! Ce e mult strica! Ori cravata sau papion, ori batista. Decat sa cumperi un set complet de accesorii - cravata, papion, batista, butoni - mai bine investesti intr-un costum bun, facand astfel o achizitie inteligenta: de a cumpara produse de calitate, pe care le imbina apoi in alte moduri - de exemplu, sacou cu jeans - si sa iti recuperezi investitia. Daca ai o camasa de buna calitate, cu detalii interesante si butoni, ea tine loc de orice cravata sau papion. Mai bine, cu banii pe care i-ai da pe cravate si batiste suplimentezi bugetul si iti cumperi o camasa buna si butoni de calitate.

Fara combinatii de culori si printuri

Apoi, barbatii ar trebui sa evite sa imbine mai multe culori intr-o vestimentatie. Iti trebuie o buna cunoastere a regulilor de stil, de textura si cromatica pentru a face mixuri reusite. Astfel ca este mai bine sa ramai intr-o sfera cat mai monocroma pentru a nu gresi. Daca insisti sa porti batista si cravata, macar una din ele sa fie uni, sa nu aiba print.

Citește și:

Lungimea potrivita a pantalonilor si a sacoului

Lungimea pantalonilor unui costum nu trebuie sa depaseasca in niciun caz jumatatea pantofului, pentru un look conservator, si poate merge pana deasupra pantofului la un croi slim. Lungimea manecii sacoului trebuie sa lase la vedere o parte din manseta camasii (un sfert). Cureaua, fiind un accesoriu discret menit sa te ajute sa iti tina pantalonii, nu trebuie sa sara in ochi prin culoare, textura sau forma”, declara Teodora Burz, consultant de imagine si Country Manager D'S Damat Romania.

Cereti sfatul personalului din magazin

Teodora Burz sustine ca exista un obicei in randul consumatorilor de a nu cere sfatul specialistilor din magazine.

"De foarte multe ori cumparatorii nu au incredere sa ceara sfatul personalului din magazin, ci se lasa pe mainile sotiilor sau ale iubitelor. Acestea, fiind obisnuite sa isi cumpere multe accesorii, ajung sa le incarce partenerilor tinutele in mod inutil.

Citește și:

D’S Damat se adreseaza unui public inteligent

D'S Damat se adreseaza unui public inteligent care investeste corect si pe termen lung intr-o vestimentatie fara a cheltui o avere. Este bine sa aleaga produse accesibile pe care ulterior sa le imbine in alte moduri, pentru a recupera investitia.

Costumele D'S Damat au preturi ce pornesc de la 470 lei si ajung la 1000 lei, croite impecabil si realizate din materiale de calitate.

Un smoking se situeaza undeva la 1500 de lei, camasile pornesc de la 100 de lei si ajung la 200 de lei, pantofii, intre 380 de lei si 500 de lei", adauga Teodora Burz.

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.