Setari Cookie-uri

Cum alegi lenjeria intima in functie de rochia de mireasa?

Unul dintre cele mai utile sfaturi, atunci cand vine vorba de alegerea rochiei de mireasa, este purtarea unei lenjerii potrivite atunci cand probezi zecile de rochii din dantela, sifon, matase si voal.

Lenjeria intima pentru ziua nuntii trebuie aleasa in functie de doua criterii foarte importante. Aceasta trebuie sa fie, desigur, foarte comoda, apoi trebuie sa complimenteze croiala rochiei de mireasa.

Pentru un efect spectaculos la suprafata, sub rochia de mireasa trebuie sa se ascunda lenjeria intima potrivita care sa ofere, in acelasi timp, confort, sustinere, lejeritate in miscare si care sa avantajeze silueta.

Lenjerie intima pentru rochia de mireasa cu spatele gol

Atunci cand rochia de mireasa nu are un corset cu balene si nici manecute sau bretele, gasirea sutienului potrivit poate fi o provocare. Cea mai simpla solutie este clasicul sutien din silicon.

foto: etsy.com

Lenjerie intima pentru rochia de mireasa mulata pe abdomen

In general, astfel de rochii sunt cele cu croiala tip sirena. Pentru o mai buna accentuare a taliei, pentru sustinere, precum si pentru modelarea abdomenului este necesara o lenjerie intima speciala care sa stranga nu doar colaceii de pe abdomen, ci si coapsele, soldurile sau fundul.

Citește și:

foto: net-a-porter.com

Lenjerie intima pentru rochia de mireasa mulata pe tot corpul

Pentru o rochie de mireasa sexy, este necesara o lenjerie intima care sa puna in evidenta silueta, sa contureze frumos rochia din interior si un ultim detaliu, extrem de important, sa nu se vada de sub rochie. In acest caz, solutia e destul de simpla: lenjeria intima trebuie sa sustina formele in mod placut si sa ascunda micile imperfectiuni ale soldurilor, abdomenului sau coapselor.

foto: net-a-porter.com

Lenjerie intima pentru orice tip de rochie de mireasa

Indiferent ca modelul ales de rochie se muleaza pe trup sau este croit in stil printesa, un body de culoarea pielii poate fi solutiia mult cautata.

foto: net-a-porter.com

Sursa: Revista Nunta by Carmen Ionita

Vizionare placuta


Kudika
8 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.