Setari Cookie-uri

Athena Philip @ Bucharest Bridal Fashion Show- Rochii de mireasa desprinse din lumea lui Gatsby

Prima colectie din ultima zi de Bucharest Bridal Fashion Show desfasurat in cadrul Expomariage gazduit de JW Marriott a venit de la casa de creatie Athena Philip. Fiecare dintre modelele prezentate pare a fi desprins din lumea plin de lux, fast si stralucire a marelui Gatsby.

Talia cazuta, fluiditatea si pretiozitatea materialelor, precum si aplicatiile delicate dau un aer aparte colectiei, de eleganta clasica, intotdeauna la moda, potrivita femeilor increzatoare. Departe de a fi traditionala, linia prezentata de Athena Philip la Bucharest Bridal Fashion Show invita la visare si celebreaza dragostea impartasita.


In colectie, predomina rochiile de mireasa stil sirena, precum si croielile mai restranse in linie A. De asemenea, miresele care viseaza la o rochie pentru ziua cea mare in stil printesa sunt invitate sa descopere modele reinterpretate, mult mai fluide si mai usor de purtat decat cele clasice.


Materialul predominant a colectiei este tulul, brodat cu perlute, paiete delicate sau cristale aplicate cu maiestrie astfel incat sa dea un plus de magie rochiilor si sa sublinieze silueta feminina. De asemenea, elegantele rochii de mireasa Athena Philip sunt innobilate cu dantela pretioasa, guipure si chantilly, batuta uneori cu paiete discrete, suficiente cat sa ofere o sclipire diafana a tinutei, fara sa incarce inutil sau sa cada in desuet.

Citește și:


Pentru a aduce un omagiu perioadei istorice de inspiratie, o parte dintre modelele prezentate in cadrul showului au maneci care ating linia cotului, sau mai scurte, diafane ca aripile. In plus, unele dintre ele au aplicate flori discrete din organza.

Una dintre cele mai reprezentative creatii ale colectiei este rochia de mireasa confectionata din dantela de bumbac si dantela chantilly, ornamentata cu franjuri din margele marunte care tresar la fiecare miscare a purtatoarei.

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.