Setari Cookie-uri

Transforma-ti rochia de mireasa intr-o creatie de lux cu un buget mic

Rochia de mireasa este unul dintre elementele centrale ale unei nunti si trebuie sa recunoastem ca multe dintre noi viseaza la ea inca din copilarie.

Tocmai de aceea, fiecare mireasa este foarte atenta in alegerea tinutei pentru marele eveniment. Materialul, forma corpului, precum si tema nuntii sunt criterii importante atunci cand vine vorba de alegerea rochiei de mireasa insa dincolo de visul frumos, multe dintre doamne se lovesc si de realitatea bugetului. Tocmai de aceea, astazi va propunem cateva modalitati ingenioase prin care orice rochie de mireasa poate fi transformata intr-o creatie de lux cu un buget foarte mic. Cheia consta in mici detalii de efect care vor da miresei un aer pretios si elegant in ziua cea mare, fara grija banilor.

Foto interior si prima pagina: Kamenuka, Shutterstock

Alege o rochie de mireasa intr-o nuanta calda

Fie ca preferi o rochie de mireasa clasica alba sau una pastelata, indreapta-ti atentia catre o nuanta calda. Albul cald poate fi obtinut prin material, asa cum ar fi voalul, tulul sau dantela. Spre deosebire de satin, aceste materiale nu lucesc si pot parea mai pretioase decat sunt in realitate. In plus, in fotografii, nu vor reflecta lumina aparatului de fotografiat.

Citește și:

Inlocuieste sau ascunde fermoarul rochiei

Una dintre cele mai simple modalitati de a oferi o nota eleganta rochiei de mireasa este sa optezi pentru una cu un fermoar ascuns. Daca la modelul visat de tine, acest lucru nu este posibil, du-te cu rochia la un croitor priceput care sa inlocuiasca fermoarul cu mici nasturei albi.

Innobileaza-ti tinuta prin bijuterii

Unul dintre cele mai vechi secrete de moda de la Hollywood este scoaterea din anonimat a unei tinute cu ajutorul bijuteriilor. De altfel, in anii trecuti, chiar Angelina Jolie a apelat la aceasta metoda prin purtarea unei rochii de seara intr-o linie simpla si foarte ieftina insa la care a alaturat bijuterii in valoare de milioane de dolari. Desigur, bijuteriile purtate de tine in ziua nuntii nu trebuie sa se ridice la aceste costuri astronomice. Poti alege o rochie de mireasa foarte simpla, chiar cu linii contemporane pe care sa o porti in ziua nuntii cu bijuterii pretioase, poate chiar mostenite in familie.

Citește și:

Alege accesorii statement

Mergand in continuare pe ideea unei rochii in linie simpla, poti da un plus de farmec acestei tinute prin accesorizarea ei cu bijuterii curajoase. Poarta un colier supradimensionat sau numeroase bratari subtiri, cercei mari sau o centura colorata. De asemenea, in acelasi registru,poti inlocui voalul clasic de mireasa cu o toca alba, simpla, inspirata din tinutele anilor ’30.

Citeste mai multe despre rochii de mireasa pe revistanunta.ro

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.