Setari Cookie-uri

Culorile anului 2016 pentru nunti

Trendurile internationale indica o suita de culori vesele si pastelate pentru nuntile anului 2016. In acest an, tendintele se indreapta catre tonurile curajoase, inedite, inclusiv pentru rochiile de mireasa. Decorurile sunt usor de construit prin accesorii exclusiv vegetale, flori spectaculoase care se indreapta mai degraba catre stilul boho chic decat spre ceremonile formale.

1. Albastru serenity si roz qurtz

Potrivit institutului Pantone, culorile anului 2016 sunt roz cuart si albastru serenity, doua tonuri pastelate si usor de integrat in atmosfera generala a nuntii. Pentru acest cod cromatic, florile recomandate sunt hortensiile, disponibile in aceste culori in sezonul de nunti. Din ele se pot realiza aranjamente, buchete si accesorii spectaculoase pentru lumanari datorita volumului mare al florilor, ceea ce inseamna un numar mai mic de fire, precum si datorita usurintei cu care pot fi alaturate altor flori de sezon.

Foto interior si prima pagina: Georgescu Cosmin Liviu, Shutterstock

2.Bleu limpet shell

Nuanta limpet shell este inspirata de cochilia unei fiinte marine si, ca atare, imprumuta coloritul apelor sarate. Tocmai de aceea, limpet shell este nuanta ideala pentru nuntile de vara care se desfasoara la malul marii, precum si pentru cele care au ca tema calatoriile. Culoarea nu trebuie redata neaparat prin florile care alacatuiesc decorul nuntii. La fel de bine poate fi regasita in cravata mirelui, in bijuteriile miresei precum si in marturii sau rochiile domnisoarelor de onoare.

Citește și:

3. Galben solar

Putine la numar sunt miresele care adopta galbenul ca nuanta principala a nuntii insa in acest an, culoarea se numara printre recomandarile si trendurile internationale. De altfel, pentru nuntile din toiul verii poate fi cea mai potrivita alegere. O nunta construita in jurul acestui ton solar va avea un aer de originalitate pentru ca acest galben luminos poate fi regasit cu usurinta in detalii inedite ale nuntii.

Citeste mai multe despre tendintele in nunti pe revistanunta.ro

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.