Setari Cookie-uri

Fii cea mai frumoasa domnisoara de onoare!

Dupa mireasa, domnisoara de onoare are voie sa fie cea mai frumoasa invitata de la o nunta! Daca si tu te numeri printre apropiatele miresei si ai fost aleasa sa joaci acest rol important, atunci indrazneste sa stralucesti in cea mai frumoasa rochie de ocazie. Oferta cu rochii pentru domnisoare de onoare este uriasa, dar noi am selectat cateva dintre cele mai potrivite pentru aceasta perioada.

Fie ca te pregatesti pentru o nunta ce va avea loc in viitorul apropiat, mai exact dupa incheierea postului Pastelui, fie ca ai inceput cautarile pentru o nunta care are loc abia in luna octombrie, este important sa stii din timp in ce directie te indrepti.

Nu este deloc usor sa gasesti o rochie care sa iti vina perfect si care sa se potriveasca cu ocazia, de aceea trebuie sa investesti ceva timp si rabdare in cazul unei astfel de cautari. Noi incercam sa iti usuram munca prezentandu-ti cateva tinute care se completeaza de minune cu rochia de mireasa a prietenei tale.

Delicata ca albastrul cerului

Lasa deoparte modelul clasic al rochiilor pentru domnisoarele de onoare si fa-ti aparitia intr-o rochie indrazneata fara bretele. Albastrul luminos este o nuanta calda, linistitoare, asa ca o sa domoleasca usor modelul mulat pentru care a-i optat.

Citește și:

Rochie mulata fara bretele disponbila pe asos.com: 42.25 USD

Feminitate inocenta

Daca preferi varianta cuminte a unei rochii fara bretele, alege-o pe cea a carei fusta iti ofera libertate in miscare. Lasa-ti dezgoliti doar umerii si glezenele, parti ale trupului considerate extrem de intime si incitante!

Rochie midi fara bretele disponibila pe asos.com: 52 USD

Domnisoara de onoare "dantelata"

Dantela nu o sa te dezamageasca in niciun moment! Daca vrei sa imbraci o astfel de rochie in calitate de domnisoara de onoare, fa-o fara retineri, pentru ca este la mare cautare atunci cand vine vorba de nunti.

Rochie cu dantela pentru domnisoare de onoare disponibila pe bonprix.ro: 189.90 lei

Domnisoara de onoare vintage

Din fericire, tinutele vestimentare vintage se bucura de un succes imens chiar si in zilele noastre. Poti sa fii discreta si atragatoare in acelasi timp cu o rochie trei sferturi brodata in culori naturale, o astfel de alegere fiind potrivita pentru o nunta care iese usor din tipar.

Citește și:

Rochie brodata disponibila pe asos.com: 132 USD

Lady in red

Da, culoarea rosie este o culoare indrazneata si iti garanteaza ca toate privirile vor fi indreptate spre tine, insa astea nu sunt motive intemeiate sa renunti la o rochie care sa te puna in valoare. O rochie rosie cu decolteu discret te va trimite in randul celor mai senzuale domnisoare de onoare. Mireasa o sa fie si ea incantata de alegerea ta!

Rochie rosie cu decolteu disponibila pe bonprix.ro: 84.90 lei

Feerie albastra

Un albastru puternic ofera eleganta si increderea de care orice domnisoara de onoare are nevoie. Poarta-l cu o rochie pana la genunchi, decoltata, si pregateste-te sa primesti complimentele cu un zambet larg pe fata.

Rochie kimono pentru domnisoare de onoare disponibila pe asos.com: 70 USD

Libertate intr-o rochie de seara

Rochia pana in pamant este printre preferatele domnisoarelor de onoare. Tinand cont de faptul ca o domnisoara trebuie sa aiba mare grija de mireasa, ai nevoie de o rochie care sa te faca sa te simti in siguranta, iar cea lunga te lasa sa iti faci de cap in ce fel vrei tu.

Citește și:

Rochie lunga pentru domnisoare de onoare disponibila pe asos.com: 40 USD

Care este stilul care ti se potriveste cel mai bine?

Sursa Foto FrontPage: bellabridesmaids/ instagram

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.