Setari Cookie-uri

4 idei de cadouri originale pentru nasi

Cadoul pentru nasi trebuie sa fie unul cat mai special deoarece o data cu oficializarea cununiei civile, nasii devin parintii tai spirituali.

Cele mai multe cupluri aleg ca nasi prietenii apropiati, cei care ii cunosc destul de bine si le stiu povestea de dragoste sau, in alte cazuri, membrii ai familiei. Traditia spune ca tinerii casatoriti trebuie sa le faca nasilor un cadou pentru a le multumi pentru sprijinul si angajamentul pe care si l-au luat fata de ei.

4 idei de cadouri pentru nasi:

Idei de cadouri pentru nasi

1. Un album pentru a celebra relatia voastra

Daca nasii au jucat un rol important in viata ta si a partenerului, atunci poti realiza un album personalizat, care sa le aminteasca tot timpul de voi.

Cumpara un album si adauga in el, in ordine cronologica, fotografii cu voi pentru a evidentia evolutia relatiei voastre. Poti lua un album care are si pagini libere, pe care sa asterni gandurile tale.

2. Un set special pentru doua persoane

Idei de cadouri pentru nasi

Daca vrei sa le cumperi un cadou pentru amandoi, atunci poti opta pentru un set de baie personalizat: prosoape de calitate, halate, gel de dus, ulei de masaj, lumanari parfumate. Halatele pot fi inscriptionate cu initialele sau chiar cu numele lor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.