Setari Cookie-uri

5 mituri despre casatorie

Pentru fiecare eveniment important din viata noastra au fost inventate zeci de mituri care au ca scop o previziune a celor ce vor urma: ceasurile rele, superstitiile, faptele pe care le facem, alegerile pe care le luam... a fost o alegere buna sau viata noastra va avea de suferit?

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata unei persoane. Putem spune ca nunta este trecerea de la viata de cuplu la cea de familie, un pas ce va aduce obligatii mirilor intreaga lor viata. Asadar, care sunt cele mai importante mituri despre casatorie? Ce ne este interzis sa facem?

5 mituri despre casatorie

Mituri despre casatorie

1. Perle in ziua nuntii

Purtarea bijuteriilor cu perle in ziua nuntii are o dubla insemnatate: una buna si una rea. De cele mai multe ori perlele sunt asociate cu lacrimile si tristetea. De aceea multe mirese considera ca daca vor purta perle in ziua nuntii, vor avea o viata plina de amaraciune.

Alte mirese sunt de parere ca perlele vor inlocui lacrimile, iar viata de cuplu va fi ferita de rele si durere

2. Ploaia (sau vremea rea) in ziua nuntii

Vant, ploaie, frig, ninsoare, fulgere, furtuna… nunta se tine indiferent de situatie. Se spune ca ploaia simbolizeaza lacrimile pe care femeia le va varsa in viata de familiei, in timp ce vremea rea anunta o casnicie cu multe greutati, probleme si certuri.

Citește și:

Alte persoane sustin faptul ca ploaia si ninsoare sunt semne care aduc bogatie si prosperitate, simbolizand fericire pe toate planurile.

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.