Trezeste dorinta sexuala

Trezeste dorinta sexuala

Este timpul sa ne trezim din somn.

Cu totii ne-am intrebat undeva candva cum de simtim ceea ce simtim, de unde se nasc acele ate nevazute, forte de atractie care uneori par a scapa unei explicatii logice. Simtim, traim, dam curs implulsului si nu putem explica cum anume ia nastere acea stare, acel impuls in fata caruia de cele mai multe ori cedam abandonandu-ne unul in bratele celuilalt.

Dorinta sexuala

Atractia sexuala are un rol declansator decisiv in realizarea actului sexual in sine si se realizeaza in principal cu aportul organelor de simt.

Un barbat poate atrage prin aspect fizic, masculinitate, postura, vestimentatie.

Uimeste prin puterea de a darui placere... Atentie la anxietatea de performanta!

O femeie poate atrage prin postura, gestica, mimica, elocutiune, vestimentatie etc. Uimeste prin franchete, veselie, amabilitate, gratiozitate, blandete, bunatate.....

Dar sa nu uitam ca barbatii sunt vizuali prin excelenta cand este vorba de sex.

Cine poate rezista unei femei in nud? Un entuziast insa ar raspunde: Nimeni! Acesta este un raspuns pe care il putem afla impreuna, acesta fiind unul personal care difera de la barbat la barbat. Acelasi lucru este valabil si in cazul femeilor.

Interesanta este perspectiva din care priveste un barbat si o femeie acest aspect de viata. Sunt ele diferite? Si daca in esenta sunt mai apropiate decat ne-am imagina? Sau poate nu, poate sunt diametral opuse?

Citeste continuarea articolului Trezirea dorintei sexuale pe Psiholife.ro

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri