Setari Cookie-uri

Alfabetul Dragostei pe care orice cuplu ar trebui sa il invete!

Un ghid complet pentru a imbunatati comunicarea cu partenerul de viata si pentru a experimenta momente romantice in relatie!

Asigura-te ca esti intotdeauna alaturi de persoana iubita! Este cea mai frumoasa modalitate de a-ti demonstra dragostea. Fii acolo la bine si la greu, in clipele fericite, dar si in cele mai putin fericite.

Binecuvanteaza-ti partenerul de viata cu incurajari si sprijin moral. Vei descoperi adevarata sa personalitate doar atunci cand il vei sustine in tot ceea ce doreste sa faca.

Culege momentele pretioase petrecute alaturi de persoana iubita si materializeaza-le intr-un album foto care sa stra drept marturie a clipelor pline de romantism si a iubirii pe care v-o purtati unul altuia.

Dragostea inseamna sa nu il faci pe cel iubit sa se simta prost, chiar si atunci cand este pus intr-o situatie jenanta. Ia-i mereu apararea.

Elimina nesiguranta din viata de cuplu. O relatie reusita se bazeaza pe incredere reciproca.

Fagaduieste-i partenerului de viata ca nu vei lasa niciodata ca problemele marunte sa va distruga viata de cuplu.

Citește și:

Ghideaza sufletul persoanei iubite spre fericire si regasirea pacii interioare.

Hraneste visele partenerului tau de viata, ajuta-l sa le transforme in realitate! Atunci cand tu si persoana iubita va doriti aceleasi lucruri, invatati sa ganditi si sa actionati ca un singur spirit.

Imagineaza-ti ca persoana de langa tine este cea mai buna persoana pe care ai fi putut sa o gasesti pe intreg pamantul. Aceasta atitudine va face minuni pentru viata ta sentimental!

Judeca rational problemele cu care te confrunti in relatie, insa nu lasa niciodata romantismul sa dispara din viata de cuplu!

Citeste continuarea articolului pe Garbo.ro

Sursa foto interior si prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.