Setari Cookie-uri

Ce punem in portfard?

Multe dintre au prostul obicei sa poarte in genti o gramada de farduri inutile. Din pacate si eu ma numar printre ele, asa ca mi-am propus sa-mi fac curat in portfard.

Multe dintre au prostul obicei sa poarte in genti o gramada de farduri inutile. Din pacate si eu ma numar printre ele, asa ca mi-am propus sa-mi fac curat in portfard.

Iata ce am gasit: doua truse farduri, un lipgloss intr-o culoare de roz-zmeura, nepotrivit pentru zi, un lipsgloss intr-o nuanta de roz natural, creion contur de buze, creion kohl, anticearcan, crema pentru herpes, crema ultra activa stop acnee, un fond de ten, o pudra, un rimel, antiperspirant mini-stick.

Bun asa. De-aia nu mi se inchidea mie portardul. Si nici macar nu am lucruri total indispensabile.
Urmatorul pas este sa reficam valabilitatea produselor. Din fericire pentru mine nici unul nu este expirat.
Acum urmeaza etapa de eliminare a produselor care sunt in plus. Am ales sa pun in portfard o singura trusa Dior, apoi lipglossul de la Avon, anticearcanul, cele doua creioane, rimelul, pudra, Aciclovirul (pentru cazuri extreme).

Si cum spuneam ca inca nu am lucrurile necesare, iata ce ar mai trebui. Cateva betisoare cu vata la capete pentru a retusa micile erori de machiaj. Oricui I se intampla sa depaseasca conturul buzelor cand aplica ruj sau lipgloss sau sa ne manjim de rimel.

Apoi ar fi ideal un balsam de buze hidratant, o pila de unghii, o forfecuta sau o unghiera. Oricand ti se poate rupe o unghie si nu poti ajunge imediat la salon pentru a repara problema, asa ca o poti rezolva chiar tu.

Nu ar trebui sa lipseasca niste servetele demachiante, in caz ca dormi la prietenul tau si dimineata nu vrei sa te trezesti aratand ca un clovn cu rimelul scurs si pete pe fata.

Dar sa nu uit despre un accesoriu indispensabil. Portfardul. Alegeti unul care sa-ti placa si de care sa ai mare grjia, sa se murdareasca de farduri scurse sau creion. Nu spun asta din considerente estetice, ci din considerente igienice. Nu ai vrea sa capeti vreo infectie.

Dar nu am incheiat aici. Am cateva sfaturi si pentru viitoarele mirese.

In gentutele voastre de miresici, nu trebuie sa lipseasca o pudra. Cu toata nebunia care are loc in acea zi, nu trebuie sa uiti ca trebuie sa fii proaspata de dimineata pana a doua zi cand petrecere se incheie. Asa ca atunci cand ai moment liber, da o fuga pana la toaleta si improspateaza-ti tenul cu putina pudra. Vei arata ca noua fara pic de osteneala.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.