Setari Cookie-uri

Frumoasa in poze

Tehnologia din ziua de astazi... minunata, ce pot sa spun? Exista atat de multe programe profesionale care ne permit sa ne modificam pozele, sa le taiem, sa ajustam culorile, sa ne subtiem, sa facem in asa fel incat sa parem perfecte.

De asemenea, foarte mult conteaza si vestimentatia.

Tinuta pe care o veti purta trebuie sa fie potrivita trupului dumneavoastra. Alegeti haine care sa va fie pe masura, nici prea largi, nici prea scurte... Nu purtati in niciun caz haine in culori care nu vi se potrivesc, in nuante prea stralucitoare, prea luminoase. In caz contrar, cele care se vor vedea primele in poze vor fi culorile, abia pe urma chipul dumneavoastra. Nu purtati niciodata alb intr-o fotografie, in afara de situatia in care sunteti mireasa, pentru ca albul ingrasa, iar in poze ingrasa chiar mai mult, fapt care va va pune in umbra chipul... De asemenea, nu va fie teama sa va accesorizati tinuta - dar nu exagerati cu bijuteriile – pentru ca va veti oferi eleganta si stil imaginii dumneavoastra in fotografie.

Nu uitati de zambet!

Dintii albi sunt preferatii aparatului foto. Exista pe piata diverse tratamente pentru albirea dintilor, dar cel mai bine ar fi sa va faceti o programare la dentist pentru ca nimeni nu se pricepe mai bine decat el. In momentul in care trebuie sa zambiti, faceti acest lucru ca si cum ati fi indragostita. Ganditi-va la persoana iubita, iar in cazul in care nu aveti un partener, ganditi-va la un lucru haios. In acest mod veti avea un zambet sincer si dulce, iar ochii va vor straluci.

O fotografie face mai mult decat o suta de cuvinte, iar chipul dumneavoastra spune mai mult decat va inchipuiti. Asadar, nu este foarte greu sa obtineti fotografia perfecta, in mod natural, fara a face apel la tehnologie.

Un articol de Loredana Toma

Sursa: Kudika.ro

Citeste si alte articole pe Kudika:

Ai incredere in tine?

Primiti cu colindul?


50 de sugestii de cadouri pentru Craciun
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.