Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!

Cu multe emotii, pregatiri intense si vise peste vise vine si ziua nuntii. Savurati la maxim acele momente, insa dupa ce aceasta a trecut veti dori uneori sa va reamititi unele momente, astfel ca veti apela fie la inregistrarile video, fie la marele album de poze. Frumusetea pozelor revine atat fotografului, cat si fotogenitatii voastre.

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Pentru ca va doriti ca frumusetea miresei sa se regaseasca in pozele pe care le veti privi ani la rand va sugeram cateva trucuri pentru a fi fotogenice.

1. Studiati-va chipul

Chiar daca nu vi se pare natural acest sfat, totusi el ascunde in adancurile sale educatia. Ganditi-va cum sunt oamenii aceia care nu si-au studiat niciodata miscarile... Sa nu intram in astfel de detalii. Ideea este ca feminitatea si frumusetea se educa, tocmai din aceste motive este bine sa va studiati chipul, mimica si de asemenea gesturile. Nu spune nimeni sa nu radeti cu pofta spre ezemplu, dar cum ar fi sa va dati cu mainile peste coapse si sa va cocosati in timpul rasului? Poate am exagerat putin, insa miscarile bratelor, zambetul, privirile, atingerile si mersul (chiar daca sunteti pe tocuri, nu topaiti) creeaza o imagine de ansamblu a miresei. La fel si tonul vocii este important, insa... nu pentru poze. Vi s-a intamplat vreodata sa intalniti o persoana, fie ea barbat sau femeie, care la o prima privire vi s-a parut urata, insa dupa ce ati interactionat cinci minute sa vi se para extraordinara? Aceast “studiu” va va fi util nu numai pentru pozele de nunta, ci in viata de zi cu zi, insa necesita rabdare si timp.

2. Pastrati spatele drept

Chiar daca sunteti obosite, nu stati cocosate, ci trageti umerii si ridicati pieptul. Veti parea foarte feminine si frumoase. De asemenea nu faceti toate pozele stand in picioare si pregatite pentru fotografii, ci miscati-va, relaxati-va pe un fotoliu etc. Femeia are forme frumoase ce trebuie sa iasa in evidenta in anumite ipostaze. Tineretea din aceste minunate momente o veti savura de multe ori de-a lungul vietii.

3. Verificati-va imaginea din toate unghiurile

Este destul de mica probabilitatea ca toate pozele sa va fie facute din fata, astfel unele fotografii va vor reprezenta din profil, din spate etc. Tocmai din aceste motive aveti grija ca imaginea voastra sa fie bine aranjata din toate unghiurile. Coafura trebuie sa fie frumoasa si din profil, sa vi se potriveasca, atentie la talie si la pozitia umerilor, nu fiti incruntate ci relaxate, zambitoare, vesele. Stresul nu este pentru ziua nuntii, locul lui era in randul pregatirilor.

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: