Setari Cookie-uri

Nunta fara... celulita

Tratamentul celulitei este unul dintre punctele fierbinti ale chirurgiei plastice. Pe de-o parte pentru ca in fiecare an tot mai multe persoane apeleaza la tratamente estetice de reducere a celulitei, dar si datorita faptului ca domeniul chirurgiei plastice cunoaste o dezvoltate continua gratie progresului tehnologic si aparitiei de metode din ce in ce mai performante de tratament.

Terapia cu laser pentru inlaturarea celulitei este foarte sigur, nu produce efecte adverse, nu cauzeaza discomfort, durere, vanatai, umflaturi. In numeroasele studii clinice efectuate pe acesta procedura nu s-a pus in evidenta niciun pericol pentru sanatate si nu s-a inregistrat niciun incident.

Nu exista un canditat ideal pentru aceste tratamente. Studiile au demonstrat eficienta LipoLaser pentru multe tipuri de corp si piele. Este recomandata evaluarea fiecarui pacient in functie de tipul corpului si stilul de viata pentru a stabili numarul de sedinte necesare si pentru a avea o estimare cat mai apropiata de realitate a rezultatului final.

Un articol de Ciprian Chitu

Sursa: Healthy.ro

Citeste si alte articole pe Healthy.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Alimente pentru o piele frumoasa

Rolul complexului vitaminic B in organism

Citește și:

Noul studiu Hite despre sexualitatea feminina

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.