Setari Cookie-uri

Tratamente pentru revigorarea si ingrijirea intensa a parului

Singura modalitate de a avea frumusetea pe care ne-o dorim este aceea de a ne preocupa in mod constant de ea. Cum sa faci din podoaba capilara accesoriul esential al frumusetii tale de toamne? Daca vrei sa ai un par frumos, trebuie sa depui un minim efort pentru a-l face sa respire frumusete. Cu ajutorul a catorva masti si tratamente de ingrijire, parul tau isi poate recapata in mod natural aspectul sau suplu, lucios, radiind de sanatate. Iata anumite tratamente pe care parul nostru le-a incercat in aceasta toamna si care iti pot fi de folos si tie:

Pentru intretinerea parului si indeosebi a pielii capului, puteti apela si la lotiunea de par preparata prin amestecul uleiului de susan cu suc de ienibahar. Aceasta combate caderea parului, impiedicand totodata caderea lui.

In “1000 de retele ale frumusetii” Iulia Dribnohod ne recomanda mastile si sampoanele cu spirulina (la o lingura de sampon poti adauga 1 gram de pulbere de spirulina) care au scopul de a intari radacina firului de par si de a accelera cresterea acestuia. Pentru a grabi procesul de crestere a firului de par, impachetarile cu miere si suc de ceapa (1 lingura din fiecare) la care se adauga 0,5 grame de spirulina dizolvata in prealabil in putina apa sunt excelente. Se lasa sa actioneze asupra parului timp de 60 de minute.

Tot Iulia Dribnohod ne recomanda si masca din paine de secara. Peste painea faramitata se adauga apa fierbinte si se lasa la infuzat doua ore. Cantitatea ideala de praf de spirulina pentru 50 de grame de pasta este de 1 gram. Cu pasta obtinuta se maseaza radacina capului.

Citește și:

Sursa: Garbo.ro

Citeste si alte articole pe Garbo. Noi iti recomandam:

Gelozia pe trecutul lui

Predispozitia spre ingrasare este data de dopamina

6 mituri despre ingrijirea pielii

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.