Setari Cookie-uri

Nunta ca arta si simplitate

Pentru ca simplu inseamna complicat si pentru ca oficial trecem printr-o perioada de recensiune, am ales pentru acest numar 23 al revistei Ideal Mariaj, tema MINIMAL. Legatura dintre tema si recensiune se vrea doar o sugestie, desi la fel de oficial nu reprezinta decat o metafora. Ce inseamna minimal? Un tot intreg redus la elementele esentiale. Minimal presupune mai putin, dar mai de calitate. Minimal presupune simplitate. Minimal presupune gusturi fine.

Paginile ce se doresc un ghid pentru organizarea nuntii prezinta ca de obicei toate elementele necesare din perspectiva temei alese pentru acest numar. Marturii, tort, accesorii pentru nunta, pornind de la idea de minimal cu accent pe organizare si decor. In acest numar va oferim ca sugestie pentru luna de miere - Safari de miere si iPod DJ in locul DJ-ului profesionist. Restul... e surpriza.

Cu o mentiune speciala si nu in ultimul rand indraznesc, in numele echipei Ideal Mariaj, sa va rog sa va opriti mai atent la paginile in care prezentam un rezumat al Expo Ideal Mariaj 2009 si sa incercati, in masura in care va permiteti, sa nu ignoratii detaliile copiilor care chiar au nevoie de ajutorul nostru. Va multumesc anticipat si va astept cu drag intrebarile si sugestiile pe adresa - roxana.radu@idealmariaj.ro.

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.