Setari Cookie-uri

Trucuri de reintinerire si tonifiere a pielii gatului

Nimic nu pune mai bine in valoare feminitatea si gratia unei mirese decat un gat frumos si un decolteu senzual. Poate ca nu ii acordam aceeasi atentie ca si pielii tenului, insa pielea gatului necesita o ingrijire la fel de minutioasa si perseverenta. Delicata si sensibila, pielea gatului este prima care tradeaza semnele imbatranirii. Prin urmare, va propunem cateva mici trucuri de infrumusetare a pielii gatului, menite sa o revigoreze si sa-i confere un aspect neted si suplu pentru o perioada indelungata de timp

Nimic nu pune mai bine in valoare feminitatea si gratia unei mirese decat un gat frumos si un decolteu senzual. Poate ca nu ii acordam aceeasi atentie ca si pielii tenului, insa pielea gatului necesita o ingrijire la fel de minutioasa si perseverenta. Delicata si sensibila, pielea gatului este prima care tradeaza semnele imbatranirii. Prin urmare, va propunem cateva mici trucuri de infrumusetare a pielii gatului, menite sa o revigoreze si sa-i confere un aspect neted si suplu pentru o perioada indelungata de timp.

-Nimic nu curata mai bine pielea decat apa, sapunul sau gelul de dus, insa in cazul in care pielea gatului este exagerat de uscata renunta la folosirea sapunului si opteaza pentru curatarea pielii gatului cu ajutorul unui lapte demachiant nutritiv bland, fara alcool sau alte ingrediente agresive.

-Este indicat de asemenea sa eviti baile si dusurile cu apa fierbinte deoarece temperatura ridicata a apei determina slabirea tesuturilor pielii si degresarea excesiva a pielii. In plus, dupa fiecare baie, in cazul in care pielea gatului este uscata, aplica o crema cu proprietati emoliente puternice. Daca aceasta are tendinte de ingrasare, la fel ca si tenul, aplica de-a lungul gatului o crema semigrasa sau una matifianta si las-o sa patrunda in piele. Indeparteaza apoi crema in surplus prin aplicarea unui servet de hartie.

Citește și:

-Pe piata cosmeticelor, exista produse de ingrijire dedicate exclusiv acestui segment de piele delicat. Deoarece gatul necesita, la fel ca si tenul, o ingrijire speciala, in componenta cremelor si a tratamentelor de ingrijire a gatului trebuie sa se afle substante biologice active, lecitina, vitamine precum A sau E, extract de placenta, etc. Daca pielea gatului este ridata, utilizeaza cremele antirid, continand coenzima Q10, menite sa atenueze si sa previna aparitia ridurilor. Serurile de reintinerire au si ele un efect pozitiv asupra reintineririi pielii, insa nu le folosi abuziv, ci destul de rar, la anumite intervale. Serurile regeneratoare reprezinta tratamente speciale indicate mai ales in cazurile extreme.

-Niciun tratament de reintinerire a pielii gatului nu va fi eficient suta la suta daca nu este insotit si de un masaj al zonei gatului. Un masaj delicat, executat cu grija si in mod constant, are functia de activare a regenerarii celulare, de stimulare a circulatiei sangvine si de tonifiere a muschilor. Executa miscari alternative, apeland cand la o mana, cand la cealalta, si apuca pielea gatului intre degetele mari si celalalte degete, tragand pielea usor, de sus in jos, dinspre barbie spre decolteu. Ulterior, ciupeste pielea delicat cu ajutorul aratatorului si a degetului mare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.