Setari Cookie-uri

Frecvente greseli ale mireselor

Pentru ca in cele mai multe czuri nunta reprezinta un prim si chiar unic eveniment pentru mirese, acestea nu au un precedent, o experienta in urma pentru a sti unde se ivesc de obicei problemele, greselile la un astfel de eveniment.

Cred ca fiecare mireasa se pregateste asa cum crede ea ca ii sta bine si nici decum nu ar trebui sa comentam, daca ei ii se pare ca in aceea zi sa aiba unghi lungi, atunci sa fie asa, este o zi speciala pt ea si trebuie sa fie asa cum vrea ea chiar daca exagereaza si la multe lume nu i se pare corect.
Trecand prin aceasta zi, am realizat ca trebuie sa faceti asa cum vreti voi, nu cum vor alti fiindca niciodata oricat de perfect ai vrea sa fie, va fi unul intodeauna care se va gasi sa comenteze ceva."

Crisia nu este de acord in privinta asortarii miresei cu decorul nuntii: "am citit mai sus ca mireasa trebuie sa se asorteze cu decorul. Adica cum? Eu am avut decorul in culori de portocaliu si alb si ce ar fi trebuit sa fac?? sa-mi pun flori portocalii in cap sau sa-mi fac buchetul potocaliu pentru ca asa arata sala? Cu lucrul acesta nu sunt de acord. Am foat mireasa acum 2 luni si am avut buchetul din trandafiri albi, costumatia mirelui a fost negru cu alb iar cocarda lui a fost un trandafir alb. si a fost foarte frumos! Asa ca fetelor, asortatul cu decorul nu esta asa important. Va spun din experienta !!!"

Citește și:

Fantome completeaza: "Poti in schimb sa alegi o linie, un stil si sa mergi in directia respectiva:clasic, rustic, vintage, modern, romantic, baroc etc. Poti sa si combini doua dintre stiluri daca te pricepi...
Cred ca asta era ideea..."

Va asteptam si cu alte sugestii privind imaginea miresei mai jos, in rubrica de comentarii sau pe Forumul Grace.

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.