Setari Cookie-uri

Silueta de diva in rochia de mireasa

De multe ori privim cu invidie si nedumemerire la silueta vedetelor, la formele lor sculpturale si ne intrebam cum reusesc intr-o viata atat de agitata sa arate asa de bine. Totul a pornit acum ceva ani de la antrenorul personal al vedetelor, Harley Pasternak, acesta fiind si nutritionist. El a primit propunerea de a gasi un regim sanatos care sa fie particularizat vietii agitate a vedetelor si totodata sa aiba rezultate stralucite, acesta primind propunerea mai mult ca pe o provocare. Asa a luat nastere dieta 5-Factor, cel mai indragit regim de la Hollywood.

O felie de tarta cu fructe acre, un fruct acru, doua felii de branza degresata, o salata mica numai din legume cu ulei de masline. Nu aveti voie fructe uscate sau prajituri cu crema ori frisca.

Cina

Peste cu lamaie la cuptor sau gratar, dimensinea portiei de carne sa nu depaseasca jumatate de palma, piept de pui la gratar, ciuperci la gratar, garnitura de legume nu mai mult de trei linguri cu varf, supa de legume.

Nu aveti voie decat carne de pui sau de peste; vita, porcul sau alte carnuri sunt excluse. Unii nutritionisti mai recomanda si carnea de curcan, insa nu mancati mai des de o data pe saptamana. In ultima zi a saptamanii (sau o alta zi la alegere, dar de obicei este de preferat in week-end) puteti manca orice aliment, dar sa nu depasiti ratia (dimensiunile portiilor trebuie sa fie astfel: daoua felii de paine la mic dejun si una la pranz maxim, nu mai mult de o farfurie de mancare la masa, nu mai mult de o palma de friptura la o masa, nu mai mult de un bol de supa).

Citește și:

25 de minute de exercitii

Se incepe cu un program cardio, 3 minute de mers rapid pe banda, viteza 6-7 km/h, apoi 10 minute de alergat, viteza minim 8km/h. Inca 5 minute de exercitii pentru brate si trunchi, apoi exercitii pentru piciare, 20 de abdomene si la final in timpul care v-a mai ramas mers rapid pe banda.

Sursa: Healthy.ro

Citeste si alte articole pe Healthy. Noi iti recomandam:

Cum sa slabesti focalizat in zona abdominala

Cum sa slabesti focalizat in zona coapselor si feselor

Beneficiile miraculoase ale propolisului

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.