Setari Cookie-uri

6 metode naturale pentru marirea sanilor ianinte de nunta

Nemultumirea adusa de sanii mici determina multe femei sa recurga la tot felul de metode pentru a le mari dimensiunile, incepand de la cele naturale si culminand cu chirurgia estetica. In ceea ce priveste metodele nechirurgicale de marire a sanilor, exista mai multe posibilitati naturale pe care le puteti incerca.

Anumite alimente, cum sunt si cele care contin fitoestrogeni, produc cresterea sanilor fara a le afecta fermitatea, actionand la nivelul tesutului glandular, ci nu prin cresterea depozitelor adipoase. Aceste alimente sunt cele care contin antioxidanti: peste, nuci neprajite si alune, fructe si legume (contin vitamina C, cel mai cunoscut antioxidant), morcov, marar, cereale integrale.

Uleiul de masline si germenii de soia sunt de asemenea cunoscute pentru efectele lor benefice asupra glandei mamare. In plus, toate aceste alimente protejeaza impotriva cancerului de san prin continutul lor crescut in antioxidanti.


Sportul

Pentru mentinerea fermitatii sanilor si pentru a preveni lasarea acestora sportul este indispensabil. Exista o gama de exercitii destinate mentinerii frumusetii bustului. Nu uitati insa ca orice exercitiu care implica umerii si bratele intervine si in tonifierea sanilor.

Citește și:

Sursa: Healthy.ro

Citeste si alte articole pe Healthy.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

10 retete de frumusete cu ulei de masline

Aromaterapia cu trandafiri

6 metode reale de a scapa de celulita

Vizionare placuta


Kudika
4 Februarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.