Setari Cookie-uri

Mic ghid de estetica pentru cele mai frumoase mirese

Chirurghia estetica a trecut de multa vreme de etapa noutatii fiind acum o practica extinsa de infrumusetare. Multe femei recurg din ce in ce mai des la operatii pentru a scapa de diferite aspecte ce le nemultumesc. Fie ca vorbim depre un nas cu o forma neplacuta, sani prea mici (sau prea mari), greutatea in exces, toate se pot rezolva cu o taietura de bisturiu si putina munca din partea chirurgilor. Va prezentam in cele ce urmeaza un mic ghid al celor mai obisnuite proceduri cosmetice care sa va ajute in cazul in care doriti sa recurgeti la asa ceva.

Reductiile de sani indeparteaza tesutul si pielea in exces in cazul sanilor mari. Aceasta operatie se face atat din motive estetice cat si din motive medicale (sanii mari pot cauza dureri de spate). In perioada de recuperare pacienta va simti in primele zile dureri usoare in zona operata pentru ca senzatia de disconfort sa se mentine pentru o saptamana sau doua dupa operatie. Dureaza in jur de 6 luni pana cand noua forma pare complet naturala.

7. Abdominoplastie

Remodelarea abdomenului presupune indepartarea tesutului gras si a excesului de piele din zona abdomenului si tensionarea muschilor abdominali. Drept urmare burtica dispare abdomenul devenind plat. Candidatii ideali pentru o astfel de procedura sunt persoanele intr-o forma fizica relativ buna care nu pot insa sa scape de tesutul gras din zona vizata prin dieta sau exercitii.

Perioada de recuperare post operatorie variaza de la persoana la persoana intre cateva saptamani si cateva luni. Cu cat conditia fizica a pacientului este mai buna cu atat mai rapida va fi vindecarea.

8. Liposuctie

Procedura consta in indepartare tesutului gras in exces din unele zone ale corpului (solduri, talie, fese, picioare, brate, gat, fata). Se recomanda folosirea acesteia pentru zonele ce nu pot fi modelate prin dieta sau exercitii fizice. Mai trebuie sa retii ca aceasta nu reprezinta un tratament pentru obezitate, si nu indeparteaza celulita sau vergeturile.

Procedura nu este complicata insa e destul de invaziva grasimea fiind aspirata din corp cu ajutorul unui tub subtire. Dintre efectele post-operatorii mentionam: umflaturi, dureri usoare, sangerari usoare, senzatie de arsura.
Citește și:

Sursa: Kudika.ro

Citeste si alte articole pe Kudika. Noi iti recomandam:

Astrologie: Psyche si atractia sufletelor
20 de produse pentru parul tau!
Top 10: Filmul de dragoste, un rau necesar!

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.