Setari Cookie-uri

Sfaturi de make-up artisti pentru machiajul miresei

Machiajul miresei trebuie sa fie unul special, dar totodata si de ocazie, naturaletea avand limitele sale intr-o situatie ce se pretinde a fi unica. Totodata acesta trebuie asortat rochiei sau buchetului pentru a armoniza culorile din tinuta miresei.

Machiajul miresei trebuie sa fie unul special, dar totodata si de ocazie, naturaletea avand limitele sale intr-o situatie ce se pretinde a fi unica. Totodata acesta trebuie asortat rochiei sau buchetului pentru a armoniza culorile din tinuta miresei.

make up mireasa Make-up artistii folosesc trucuri in machiaj care dau un alt aspect chipului, evidentiind la maxim calitatile si liniile feminine si ascunzand defectele, impuritatile tenului, cearcanele etc. Va recomandam cateva sfaturi de care puteti tine cont in efectuarea machiajului.

Fondul de ten
Se recomanda folosirea a cel putin doua nuante de fond de ten, de preferabil apoase daca nu aveti imperfectiuni mari de acoperit, ca cicatrici sau semne pigmentare. Astfel se va folosi culoarea mai deschisa care trebuie sa fie in toc cu culoarea naturala a pielii voastre pentru toata suprafata tenului, gat si decolteu. Apoi nuanta mai inchisa putin se va folosi pentru crearea umbrelor tenului, pentru crearea diferitelor efecte care va avantajeaza: ridicarea pometilor, alungirea sau latirea fetei, efectul de ridcare a ochilor, micsorare a fruntii, ingustare a nasului etc.

Citește și:

Blush-ul
Blush-ul se foloseste pentru a da obrajilor o nuanta naturala si pentru a estompa efectul de ten palid, sters. Insa blush-ul se va aplica astfel incat sa creeze un aspect placut si simetric al chipului. Spre exemplu se poate aplica usor sub pometi pentru persoanele cu chip slab sau chiar pe pometi daca acestia sunt proeminenti. Locul aplicarii blush-ului este extrem de important, putand schimba radical aspectul fetei.

Baza de machiaj pentru pleoape

Baza de machiaj poate fi reprezentata de fondul de ten sau pur si simplu de o crema. Aceasta baza confera o putere mai mare fardului si acesta adera mai bine, rezistand astfel un timp indelungat. Daca folosesti gene false, acestea se vor aplica dupa spalarea intensa a ochilor, ianinte de folosirea bazei, cremei sau fardului, pentru ca adezivul sa aiba putere maxima de lipire. Nu se recomanda demachiere, ci spalarea tenului. In general genele false se aplica inaintea inceperii machiajului.

Citește și:

Fardul de pleoape
Fardul de pleoape creaza cele mai interesante umbre ale ochilor, chiar daca folositi doar nuante de bej sau optati pentru culori mai indraznete. Aplicarea tusului si a fardului poate avea efecte exceptionale, de aceea se recomanda apelarea la un specialist care detine tehnicile necesare astfel incat sa gaseasca cel mai potrivit machiaj pentru orice chip.

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.