Setari Cookie-uri

Pentru mirese: 5 masti de frumusete cu efecte rapide!

Ziua nuntii se apropie, pregatirile sunt in toi iar timpul pentru a te face frumoase ramane parca tot mai putin? Solutiile de ultim moment constau in mastile naturale cu efecte intense si rapide, care iti redau frumusetea si tineretea.

Ziua nuntii se apropie, pregatirile sunt in toi iar timpul pentru a te face frumoase ramane parca tot mai putin? Solutiile de ultim moment constau in mastile naturale cu efecte intense si rapide, care iti redau frumusetea si tineretea.

masca propolis Masca intensiva cu iaurt si citrice pentru ten

Ai nevoie de o jumatate de ceasca de iaurt gras peste care adaugi doua lingurite de zeama de lamaie, doua lingurite de zeama de portocala, o felie mai groasa de kiwi zdrobit si daca doresti, o lingura de miere. Fata se curata bine cu un burete special pentru curatarea tenului si un sapun cu pH neutru, apoi se aplica prin masaj delicat masca naturala. Se lasa sa actioneze jumatate de ora, dupa care spalati tenul cu apa din abundenta si folositi ulterior o lotiune tonica.

Masca pentru hidratarea si fermitatea pielii

Exista zone pe corp in care pielea este supusa mai mult agresiunilor mecanice, cum este cea de la nivelul mainilor, picioarelor, coatelor, genunchilor etc. Adesea aceste zone sunt cele mai predispuse deshidratarii si exfolierii. De aceea va recomandam o masca de corp pe care o puteti folosi pentru intregul corp, ci nu doar pentru zonele mentionate. Amestecati 5 linguri de ulei de masline cu o jumatate de sticluta de vitamina A si 3 fiole de vitamina E, zeama de la o jumatate de lamaie si cateva picaturi de lapte sau iaurt (10). Lasati amestecul sa se omogenizeze cat de cat, apoi ungeti delicat si in strat subtire pielea. Puteti folosi, daca aveti, recipiente spray, spre exemplu cum sunt cele de ulei de masaj. Se pastreaza pe piele masca, nu se clateste, pana la urmatorul dus.

Citește și:

Masca intensiva pentru tenul gras si lucios

O solutie rapida pentru tenul gras cu pori dilatati o reprezinta o masca astringenta pe baza de citrice. Se prepara dintr-o jumatate de lamaie stoarsa, cateva felii de portocala pisata, 3 felii de kiwi pisate si doua linguri de lapte. Este posibil ca masca sa usture putin, fiind puternic astringenta, de aceea nu se recomanda persoanelor cu ten sensibil. Se aplica pe fata curata si se mentine o jumatate de ora.

Masca intens hidratanta pentru par

Intr-un recipient amestecati un galbenus de ou, 2 linguri de ulei de masline, 5 linguri de ulei de ricin, un sfert dintr-o sticluta de vitamina A, 3 filole de vitamina A, o lingura de alcool concentrat sau cateva picaturi de tinctura de menta si zeama de la o jumatate de lamaie. Aplicati amestecul pe par (umed sau uscat) si lasati sa actioneze o ora. Spalati apoi bine parul cu apa si sampon si clatiti cu apa si cateva picaturi de otet parul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.