Setari Cookie-uri

Mireasa roscata? Superstitii si lucruri fascinante despre parul roscat

Nicio alta culoare a parului nu a dat nastere unor superstitii si sentimente mai intense si mai contrastante precum culoarea roscata. De-a lungul timpului si a istoriei, persoanele cu parul de foc au fost temute si venerate, urate si adorate, denigrate sau ridicate in slavi.

Conform unor anumite superstitii din Liverpool, a intalni o roscata la inceputul unei calatorii este considerat drept un semn rau, aducator de ghinion.

Despre gena parului roscat se credea ca este recesiva, insa ultimele cercetari au dovedit ca este dominanta asupra parului blond. Oamenii de stiinta prognozeaza ca pana in 2060, numarul persoanelor roscate va scadea drastic, devenind la fel rare ca persoanele albinoase. Cu timpul, roscatul natural al parului va deveni o raritate sau va disparea de tot, sansele transmiterii acestei gene reducandu-se din ce in mai mult. Actualmente, numai 2% din populatia globului mai poseda aceasta gena.

Astazi, parul roscat natural este considerat o trasatura aparte si ca atare este asociat cu o sexualitate puternica, cu un temperament infocat si o mare dragoste pentru viata. Persoanele roscate sunt considerate a fi energice, istete si orgolioase, debordand de viata.

Citește și:

Sursa: Garbo.ro

Citeste si alte articole pe Garbo.Noi iti recomandam:

Machiajul care te intinereste cu 10 ani
Sani mai mari prin 6 metode naturale
10 coafuri elegante pentru femeile de peste 30 de ani

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.