Setari Cookie-uri

5 sfaturi pentru parul tau

Parul reprezinta una dintre cele mai de pret comori ale femeii, unul dintre acele elemente care iti pot pune cu adevarat in valoare o tinuta. In functie de tipul de par, femeile apeleaza la siretlicuri pentru a-l aranja mai repede sau pentru a-l ingriji.

4. Tunsul si spalatul parului

Este recomandat ca pe perioada verii sa iti tunzi parul o data la 4 saptamani deoarece,chiar daca el creste mai repede, este si mai predispus distrugerii decat in celelalte anotimpuri. In plus, daca il ai ars si nu intentionezi sa il tunzi, el se va toci si mai mult iar tu vei afisa un aspect neingrijt.

5 sfaturi pentru parul tauNu face dusuri cu apa fierbinte! Acest lucru nu este indicat nici pentru tine si nici pentru sanatatea parului tau. De asemenea, incearca sa nu te speli pe cap zilnic. Parul va incerca sa se protejeze de apa si de sampon, iar ca efect, va produce mai mult sebum si se va ingrasa mult mai repede.

5. Instrumente de tortura pentru parul tau

Placa de par, desi folosita de majoritatea hair-stylistilor, reprezinta dusmanul numarul 1 al firului de par. Chiar daca este din ceramica sau are praf diamantat pe ea, distrugerea parului de la radacina pana la varfuri este iremediabila. Acelasi lucru se poate spune si despre ondulator. In plus in acest sezon se poarta naturalul. Parul cret cu bucle inele reprezinta o coafura eleganta pentru o plimbare intr-o seara racoroasa sau o iesire in oras cu prietenii. Putina spuma si esti gata! La fel si parul drept, matasos. Tapeaza-l si prinde-ti-l coada la spate.Iti da un aer boem, plin de mister.

Citește și:

Femeile isi cunosc parul, stiu ca au nevoie de el pentru a atrage privirile barbatilor. Asa ca, fie ca esti o blonda cu parul sarutat de soare, fie o roscata cu priviri patrunzatoare, fie o bruneta seducatoare, ai grija de parul tau si nu il neglija deoarece el este cheia catre o atitudine demna de o femeie!

Un articol Amelia C.

Sursa: Kudika.ro

Citeste si alte articole pe Kudika. Noi iti recomandam:

31 cm inaltime by Mihai Albu
Sfaturi de la Elena Perseil
Spring '10 by Maria Lucia Hohan

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.