Setari Cookie-uri

(P) TRIA ALFA - Atelierul tau de bijuterii

Nu exista indoiala ca bijuteriile sunt aproape de inima oricarei femei, mireasa sau nu. De la piese delicate la cele indraznete, bijuteriile sunt menite sa reprezinte un stil si o personalitate cu adevarat unice si individuale.

Ca urmare a tendintelor modei, bijuteriile mireasa colorate vor fi ultimul racnet pentru nuntile 2010. Exista moduri inspirate in care bijuteriile mireasa pot fi concepute - cu accente pline de culoare, dar pastrand caracterul special care le face perfecte pentru o nunta.

bijuterii cu perle pentru mirese Sclipitoare: bijuteriile mari, sclipitoare sunt in voga printre mirese, si nu oricum ci intr- o combinatie de perle si cristale. Ambele sunt foarte populare pentru bijuteriile de nunta indiferent daca este vorba de miresele clasice sau cele moderne. Cererea pentru ele a inceput cu mult timp in urma si continua sa creasca cu fiecare sezon .

Perlele simbolizeaza modestie, puritate si o uniune fericita. Ele sunt piatra de zodie pentru luna iunie, una dintre lunile cele mai populare pentru nunti. Cuvantul latin pentru perla inseamna "unic". Dupa cum stim, nu exista doua perle la fel cum nu exista doua casatorii identice.

bijuterii mirese cu perle si cristale
Cristalele reflecta lumina. In mod traditional, ele reprezinta eleganta si claritatea.


Kudika
10 Iunie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.