5 greseli de evitat in machiajul miresei

5 greseli de evitat in machiajul miresei
Kudika
25 Noiembrie 2010

Machiajul desavarseste chipul miresei, evidentiaza liniile veseliei chiar si cand aceasta este incruntata sau emotioanata, feminizeaza trasaturile chipului si ascunde defectele, fiind o puternica arma a seductiei.

Machiajul desavarseste chipul miresei, evidentiaza liniile veseliei chiar si cand aceasta este incruntata sau emotioanata, feminizeaza trasaturile chipului si ascunde defectele, fiind o puternica arma a seductiei.

machiaj mireasaIn ziua nuntii fiecare mireasa isi doreste sa fie cea mai frumoasa, ca atare machiajul joaca un rol important si trebuie sa indrazniti sa fiti usor extravagante si totusi sa induceti naturalete. Insa greselile se strecoara usor, asadar pentru a-i impresiona pe cei ce va privesc si mai ales pe viitorul vostru sot evitati urmatoarele greseli:

Fond de ten in exces

Pentru a acoperi porii dilatati, punctele negre sau chiar cosurile miresele aleg sa foloseasca excesiv fondul de ten. Recomandat este sa cautati o nuanta asemanatoare tenului vostru si cat mai mata, caci luminile puternice de la petrecerea de nunta, caldura si transpiratia vor contribui la aspectul lucios al tenului, iar un fond de ten mat mai estompeaza din toate aceste rezultate. Se aplica in strat subtire si ulterior se poate folosi un blush discret.

Pometii prea rosii

O mireasa cu pometii prea accentuati arata mai mult ca o papusa, pierzand din naturaletea chipului. De aceea se recomanda sa cautati o nuanta pala a blush-ului si sa o folositi discret.

Ochii intens conturati

Pentru a reda naturaletea, creionul dermatografic se foloseste in general in mod discret doar pe pleoapa superioara, fara a contura si interiorul ochiului – greseala care apare frecvent la mirese. Daca doriti insa sa puneti accentul pe machiajul ochilor, se recomanda ca aceasta sa o faceti din culorile fardului, ci nu folosind creionul de ochi.

Buzele cianotice sau roz

Machiajul buzelor trebuie de asemenea sa surprinda culori care se potrivesc cu imaginea intregului chip si care sa aiba culori cat mai naturale sau cat mai senzuale. Puteti folosi rosu-cireasa, portocaliu, maro sau roz deschis sau pal, insa culorile inchise ca cele cu nuante de mov, de visiniu sau maro inchis trebuie evitate. Chipul miresei trebuie sa fie natural si luminos, un ruj puternic si inchis strica aceste efecte.

Bronzul in sezonul rece

Chiar daca bronzul accentueaza mai bine formele fetei si ale corpului, totusi in sezonul rece nu este potrivit decat acelor mirese care au de la natura o culoare ciocolatie a pielii. Pentru celelalte mirese insa un bronz intens in afara verii confera o imagine artificiala si ienstetica. Lasati culoarea naturala a tenului si folositi un fond de ten mat in culori cat mai apropiate culorii naturale a pielii.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri