Setari Cookie-uri

Relatia cu un barbat insurat - suport de supravietuire in caz de nevoie acuta

Viata pentru mine nu a fost un picnic - iar in acest context 'barbatul insurat' -aparut la momentul potrivit - mi-a oferit suportul psihic sa trec peste necazuri, sa ma redefinesc ca femeie, sa am niste realizari profesionale deosebite, sa mai simt a doua oara in viata pasiunea - si credeti-ma, a doua oara e mult mai puternica!

Inca doua observatii: nu va agatati de copilul propriu pentru a supravietui – el are propriile nevoi si propriul drum in viata, daca-l iubiti lasati-l sa si-l aleaga singur.Nu traiti cu gandul la greselile facute, treceti-le la capitolul experiente de viata, traiti cu bucurie fiecare clipa – am aflat de curand ca e un mod de a-ti mentine si sanatatea fizica.

Vorbesc din experienta unei jumatati de vieti in care am experimentat toate variantele de a supravietui, a fi fericita si implinita atat pe plan profesional cat si personal. Inca nu mi-am gasit tihna!( traduceti prin jumatatea ideala ), dar relatia cu un barbat insurat m-a ajutat enorm chiar daca m-a ranit pana la os.

Relatia cu un barbat insurat - suport de supravietuire in caz de nevoie acuta

Strabunica mea spunea: 'sa nu-ti dea Dumnezeu mai mult decat poti sa duci'. Viata pentru mine nu a fost un picnic - iar in acest context 'barbatul insurat' -aparut la momentul potrivit - mi-a oferit suportul psihic sa trec peste necazuri, sa ma redefinesc ca femeie, sa am niste realizari profesionale deosebite, sa mai simt a doua oara in viata pasiunea - si credeti-ma, a doua oara e mult mai puternica!

Am pus de multe ori in balanta - la rece - avantajele si dezavantajele unei asemenea relatii si nu am putut sa renunt la ea in ciuda dezaprobarii celor din jur, pentru ca era de acum o sansa de a merge mai departe.

Felicitari celor care au savurat dragostea – in orice conditii si cu orice pret – e un sentiment sublim pe care suntem datori sa-l traim de cate ori primim acest cadou de la viata.



Un articol de Elena Sanda

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.