Setari Cookie-uri

10 pentru machiajul miresei!

Machiajul a reprezentat de fiecare data un element al succesului. Atunci cand iti doresti o tinuta desavarsita, fiecare detaliu este foarte important. Machiajul si coafura joaca insa un rol esential in frumusete. V-ati intrebat vreodata de ce exista unele persoane pe care orice haina vine bine?

Genele false



Inainte de a incepe machiajul ochilor asigurati-va ca ati aplicat foarte bine fondul de ten pe pleoape. Apoi aplicati genele false cu aspect natural. Acestea vor conferi privirii un aspect seducator.

Machiajul ochilor



Abia acum puteti incepe machiajul ochilor. Stabiliti bine reperele de simetrie ale fetei, precum si cele raportate la sprancene pentru a sti cat sa aplicati fadul. Folositi pe marginea interna a pleoapelor un creion de ochi alb pentru luminozitate (creionul negru intuneca ochii si este potrivit tinutelor negre, poate fi aplicat la cele albe ca in cazul miresei doar daca aceasta are ochii mari).

machiajul miresei Fardul de obraz



Fardul de obraz nu se aplica obligatoriu pe pometi, poate fi aplicat si sub acestia, in functie de forma fetei. Pentru cele cu baza fetei lata se recomanda aplicarea fardului de obraz in linie oblica sub pometi, va crea senzatia de umbra si va subtia fata si mandibula. Pentru cele cu pometi proeminenti sau prea putin evidenti, dar aspect triunghiular al fetei, se recomanda aplicarea fardului de obraji pe pometi. Atentie la nuanta fardului, este obligatoriu ca acesta sa fie asortat fie rujului, fie culorii pielii. Nu alegeti un blush roz la un ruj rosu sau maro.

Urechile



Atunci cand aplicati baza de fond de ten nu uitati sa o extindeti si peste urechi. Cu siguranta nu doriti ca pielea tenului sa aiba o culoare, iar urechile alta.

Gatul si decolteul



Fondul de ten de baza trebuie aplicat si la nivelul gatului si decolteului pentru a uniformiza culoarea pielii. Asa cum am spus mai sus, este important ca acest fond de ten de baza sa aiba o culoarea asemanatoase cu cea naturala a pielii voastre.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.