Setari Cookie-uri

Sfaturi de makeup-artist pentru machiajul miresei

Orice mireasa isi doreste sa straluceasca in ziua nuntii, sa fie debordant de frumoasa si cuceritoare. Machiajul reprezinta una din “piesele de frumusete” de nelipsit.

Sfatri de makeup-artist pentru machiajul miresei


Pentru ziua cu cele mai mari emotii



Ziua nuntii este incarcata de emotii si marea majoritate a mireselor plang... de fericire, evident. Insa lacrimile srtcia machiajul.


De aceea specialistii in machiaj recomanda ca toate produsele de makeup pe care le folositi sa fie waterproof. Fondul de ten, rujul, fardul si romelul – toate acestea trebuie sa reziste la umezeala. Chiar daca vei considera ca nu vei plange, totusi nu se stie niciodata si mai bine nu risti sa dobandesti niste dungi negre pe fata de la rimel in ziua nuntii, exact intr-un moment important.


Specialistii in machiaj sugereaza chiar un tip de machiaj natural, cu doua fonduri de ten – unul mai inchis pentru zona pometilor si a barbiei, altul deschis pentru tot tenul, un fard in nuante naturale, deschise si cateva extensii de gene false, fara rimel.

Un pic de ordine



Trebuie sa stii ca machiajul se face ultimul, dupa coafura, insa ianinte de a imbraca rochia de mireasa. Aceasta pentru ca exista riscul ca fardurile sa iti murdareasca rochita.

Culoarea pielii



Este indicat sa alegi un fond de ten asemanator culorii pielii tale, ci nu unul bronzant. Aceasta pentru ca rochia de mireasa lasa la vedere restul pielii: bratele, umerii, bustul, si ar fi haios sa ai un ten bronzat si restul pielii alb. Nu uita sa pui putin fond de ten si pe urechi, daca vrei sa ai un aspect bine uniformizat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.