Setari Cookie-uri

Reguli de frumusete: Culoarea manichiurii la nunta

Culoarea manichiurii si a pedichiurii trebuie intotdeauna raportata la eveniment, dar asortata in special pielii.

Culoarea manichiurii si a pedichiurii trebuie intotdeauna raportata la eveniment, dar asortata in special pielii.

manichiura miresei

Astfel o manichiura poate fi eleganta, extravaganta, sexy sau office, dar intotdeauna trebuie sa confere mainii delicatete.


Culorile nepotrivite fac ca manichiura sa arate nepotrivit, de parca ar fi gresita sau poate chiar ca a fost complet uitata. Daca o culoare arata perfect pe o piele alb-roz, nu la fel de bine va arata pe o piele cu nuante naturale maronii.


Practic in functie de fenotipul pielii si de intensitatea bronzului exista o paleta de culori care vi se potriveste.


Intrebati manichiurista care este paleta de lacuri care se potriveste tenului dumneavoastra. Daca este un pic uimita de intrebare, atunci nu va lasati ghidate de sfaturile ei.

Care sunt fototipurile pielii?



Fototipul 1 – Este reprezentat de nordici, persoanele cu parul blond, pielea foarte deschisa la culoare, ochi albastri. Acestia se ard intotdeauna la soare si se bronzeaza foarte greu.

Fototipul 2 – Este reprezentat de persoanele satene, cu piele deschisa la culoare, cu ochii verzi sau albastri. Acestea se bronzeaza, dar nu ating o culoare prea intunecata.

Fototipul 3 – Este reprezentat de persoanele satene, cu ochi caprui si cu pielea putin mai intunecata. Acestia se bronzeaza usor.

Fototipul 4 – Este reprezentat de persoanele brunete, cu ochi caprui sau negri, care se bronzeaza intotdeauna si se ard foarte rar.

Fototipul 5 – Este reprezentat de persoanele de tip mediteranean, de persoanele mulatre si de asiatici.

Fototipul 6 – Este reprezentat de rasa neagra.

Culorile manichiurii se asorteaza astfel pigmentului pielii.


Pentru miresele cu pielea de culoare alb-rozaliu


Chiar daca persoanele cu o astfel de piele sunt usor bronzate, culoarile de baza pentru ele sunt cele nude si nuante de roz. Pentru o manichiura french se recomanda sa se alature scala de culori pentru a o alege pe cea care se potriveste cel mai bine. In general, acestor persoane li se potrivesc toate culorile de oja, mai putin cele foarte inchise: visiniu intunecat, negru sau nuante de albastru ori verde. Aici se incadreaza primele trei fototipuri de piele. Picturile pe unghii un culori deschise sunt foarte potrivite.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.