Setari Cookie-uri

Dieta premaritala: Secretul unui corp perfect

Care este dieta minune care te ajuta sa arati perfect in ziua nuntii?

Incearca sa faci o mica pauza (cel putin in aceasta perioada) de la alimentele de tip fast-food, semipreparatele, carnea grasa sau grasimile. Mananca, in schimb, produse naturale. Consuma cat mai multe fructe si legume in stare proaspata (daca alegi sa le prepari, este indicat sa folosesti gatirea la abur).

Seara consuma doar salate de legume cu carne de pui (fiarta sau la gratar) sau peste la cuptor.

2. Nu uita de hidratare


Hidratarea este cu adevarat importanta. Consuma multa apa plata sau apa de izvor. Daca ai posibilitatea, tine in geanta o sticla (din sticla si nu din plastic) umpluta cu apa. Pentru a te hidrata consuma suc de nuca de cocos, avocado, cartofi albi si banane.

3. Adio, celulita!


Dieta premaritala: Adio, celulita!

Celulita, colaceii, aripioarele, grasimea de pe coapse... adevarate cosmaruri ale femeilor. Pentru a scapa de toate aceste mici “inconveniente”, iesi zilnic la plimbari lungi. Daca esti adepta exercitiilor fizice iata cateva metode pentru a scapa de celulita: sari coarda, sari pe trambulina, danseaza prin casa, iesi la alergat prin parc, mergi pe role.

4. Concentreaza-te pe fibre


Fibrele te ajuta in perioada in care esti la dieta deoarece iti ofera senzatia de saturatie destul de repede si, totodata, elimina toxinele din organism. La micul dejun foloseste paine din faina integrala. La pranz poti consuma orez brun cu piept de pui fiert, iar seara alege o mancare usoara. Cel mai indicat fel de mancare pentru seara este salata de legume.

Alimente bogate in fibre: fasole, mazare, linte, spanac, ardei, mere, prune uscate, morcovi, varza, salata verde, orezul brun.

5. Stai departe de zahar


Evita dulciurile si zaharul. Obisnuieste-te sa consumi cafeaua sau ceaiul fara zahar, stai departe de prajituri si ciocolata si, in schimb, consuma produse naturale. Mananca cel putin doua fructe pe zi.

Sfat: adauga o lingurita de miere in iaurt pentru a il indulci si a ii oferi un gust special.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.