5 metode de rasfat pentru mirese

5 metode de rasfat pentru mirese
Kudika
20 Octombrie 2011

Nu este nicio noutate ca pretul luxului este intotdeauna pe masura extravagantelor, dar unele terapii folosite de saloane din intreaga lume ii uimesc chiar si pe experti. Iata o selectie de cinci terapii mai putin obisnuite din spa-urile internationale, de la masti faciale cu aur, la bai cu apa arctica si miere sfanta.

Sauna arctica la -110 grade

Sauna arctica la -110 grade

Sauna arctica este o incapere in care temperatura este redusa pana la -110 grade Celsius, efectele benefice ale acesteia fiind retragerea inflamatiilor si imbunatatirea sistemului imunitar.

Clientii sunt constant monitorizati in timpul procedurii de crioterapie, in timp ce temperatura la nivelul pielii poate sa scada pana la 5 grade Celsius.

Pretul unei astfel de proceduri este de aproximativ 40 de dolari, iar locurile in care va puteti bucura de o sauna rece includ Haikko Spa din Porvoo, Finlanda sau Sparkling Hill Resort din Canada.

In Romania, puteti incerca criosauna prin intermediul unor cabine speciale aduse de o firma din Iasi, disponibile in saloane din Bucuresti, Cluj, Iasi si Piatra Neamt, la pretul de aproximativ 40 lei/sedinta.

Citeste articolul integral pe YourMoney.ro

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri