Setari Cookie-uri

Tendinte ale machiajului de mireasa pentru anul 2014

Hai sa incepem anul cu ceva placut, ceva care sa va intereseze pe toate. Si ce poate fi mai placut si mai relaxant decat un machiaj? si nu orice machiaj si machiajul de mireasa.

Asa cum probabil sunteti obisnuite la fiecare inceput de an discutam despre noile tendinte in materie de hair style, make up, beauty sau fashion.

Astazi o sa vorbim despre noile tendinte in ceea ce priveste machiajul mireselor anului 2014. Dupa cum o sa vedeti mare lucru nu se schimba, bazele raman aceleasi, dar apare si ceva nou.
Daca vreti sa respectati tendintele si sunteti niste fashioniste convinse, nu ramane de facut decat sa alegeti unul dintre tipurile de machiaj propuse si sa il adaptati la tinuta proprie de mireasa.

Smokey eyes

foto portret femeie tanara sursa ashutterstock

Acest tip de machiaj se pastreaza in topul tenditelor inca de cativa ani si se pare ca nimic nu il poate detrona. Adevarul este ca smokey eyes este un machiaj de efect care se poate realiza cu usurinta daca ai un pic de indemanare si inspiratie.

Machiajul Pin up

Citește și:

foto femeie tanara si sexy sursa shutterstock

Un machiaj retro care a fost apreciat si purtat de catre multe celebritati, un machiaj care revine in topurile preferintelor acestui an. Daca nunta ta are o tematica retro-vintage poti apela cu incredere la acest tip de machiaj.

Vizionare placuta


Kudika
7 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.