Setari Cookie-uri

Petrece luna de miere in… Insulele Bahamas

Pentru cele dintre voi care in luna lor de miere vor sa guste si un strop de istorie, va recomand Insulele Bahamas, ca nu doar nu degeaba a pus Cristofor Columb piciorul pe acolo. Da, ati ghicit! Faimosul explorator a descins prima si prima oara pe pamantul Insulelor Bahamas.

Cu hainele nu prea trebuie sa te chinui. In Bahamas este tot timpul anului cald si soare, dar daca ajungi din decembrie pana in februarie, nu uita sa impachetezi si un cardigan din lana fina pentru ca in aceea perioada a anului serile sunt mai racoroase.

Si neaparat, pentru sotul tau sa ii pui in bagaj cel mai bun sacou de in, ca altfel nu are cum sa intre in unul din cele mai cosmopilite cazinouri. Daca te intereseaza viata de noapte, capitala Nassau este perfecta pentru astfel de rasfaturi. Cu siguranta nu te vei plictisi.

Ah! Foarte important este de stiut ca nu ai voie sa mergi in costum de baie in afara plajei si piscinelor. Risti sa iei amenda si asta nu ar fi prea placut! Desi acest lucru concureaza cu faima de oameni ospilariei a locuitorilor din Bahamas.

Daca esti curioasa cum e treaba cu scubba diving-ul, nu iti face griji! Vei avea nenumarate ocazii sa-ti satisfaci acesta curiozitate, si nu numai. Sporturile nautice sunt la mare cautare si fac deliciul turistilor. Hmm, eu iti sugerez sa incerci si surfingul. Poti inchiria o placa, iar daca nu te simti in stare sa plutesti pe valuri singurica, poti apela si la un profesor.

Costul unui asemenea rasfat este cuprinde preturi intre 600 euro pana la 3000 euro, in functie de nivelul de confort pentru care optezi. Un lucru e sigur, nu ai cum sa ajungi acolo decat cu avionul! Asa ca va urez distractie placuta!


PS: NU UITA CREMA DE PLAJA! N-AI VREA SA FII ROSIE CA RACUL IN LUNA TA DE MIERE!


Un articol de Ioana Ramona Dragus
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.