Setari Cookie-uri

Luna de miere in Bali

Daca doresti o destinatie exotica pentru luna de miere, iti recomand Insula Bali.

Daca doresti o destinatie exotica pentru luna de miere, iti recomand Insula Bali.

Este paradisul pe pamant. Un paradis exotic, o insula tropicala cunoscuta pentru vulcanii cu inaltimi ametitoare de peste 3000 m, dar si pentru plajele cu nisipuri fine si stralucitoare.

Vegetatia luxurianta este martora milenara a traditiilor culturale care se pastreaza neschimbate. Vei simti ca patrunzi intr-o lume indepartat de secolul in care traim, dar vei reveni la contemporaneitate in barurile si restaurantele locale care iti ofera ocazia poate unica in viata sa gusti mancaruri traditioanale care parca apartin fantasticului.

Sa nu crezi ca vei avea un moment In care te vei plictisi in luna de miere in Bali. Sunt atat de multe lucruri de vizitat incat nu iti ajunge timpul de 7-10 zile. Gandeste-te ca sunt peste 20 000 de temple si palate care merita sa le vizitezi, dar si festivaluri, petreceri unde sunt oferite turistilor adevarate dovezi de spectal dansant si muzical.

Iata cateva tururi ale Insulei Bali care nu merita sa le ratezi:

Kintamani Volcano Tour: Daca esti o impatimita a bijuteriilor din argint, te vei bucura sa vizitezi Celuk, renumit pentru bijuteriile din argint fabricate manual. Iar daca inima iti framanta in fata operelor de arta, vei avea ocazia sa vizitezi orasul Ubud. Centrul cultural al Insulei Bali, Ubud este intesat de galerii de arta si magazine de unde poti cumpara pentru tine si pentru cei de acasa mici atentii. Daca ce ti-am spus pana acum te lasa rece, in mod sigur vizita de Kintamani te va impresiona. Satul de munte, situat la 1 500 m altitudine iti va oferi o priveliste unica asupra Lacului Batur si a vulcanului cu acelasi nume. Atentie! Inca activ!

Bedugul Tour: Dupa vizitarea pietei de flori si legume din Candikuning, are loc oprirea in satul unde se lucreaza vesmintele aurite pe care le vei vedea in dansurile traditionale indoneziene.

Daca nici pana acum nu te-am convins, iata ce mai poti face in Bali:

Scuba Diving: Te poti lasa pe mana unui profesionist, dar neaparat sa stii ca cele mai bune locuri sunt cele de-a lungul coastei de est in apropiere de Candi Dasa, Amed si Tulamben si langa Nusa Penida.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.