Setari Cookie-uri

Destinatii de vis pentru luna de miere

Luna de miere, cum si numele ii spune, trebuie sa fie unul dintre cele mai frumoase momente din viata unui cuplu. Alegerea unei destinatii este destul de dificila, insa, cu cat aveti mai multe informatii despre zonele cele mai frumoase din lume cu atat veti putea alege mai usor ceea ce vi se potriveste.

O destinatie de lux- Palm Springs

Situate la numai doua ore de Hollywood, aceste zone au fost alese de vedete ca Brad Pitt si Jennifer Aniston, Elvis si Priscilla Presley. Aceste locuri situate in plin desert langa Muntii Santa Rosa imbina minunat luxul cu exoticul. Fiecare mica locatie, plasata intr-o livada de lamai, flori exotice si multi palmieri, are cate o piscina asociata, deasupra careia este mereu un cer senin, limpede, toate acestea alcatuind o panorama de vis.Tot aici puteti incerca celebra masca din muguri de portocal.

Riviera Coastei de Vest - Santa Barbara

Cu case albe si tigle rosii, situat in apropierea Los Angelesului, insa mult mai linistit, acest oras a devenit atractia multor celebritati, ca Julia Roberts si Danny Moder, John si Jackie Kennedy etc. Influentele amerindiene si spaniole confera o nota aparte acestui oras, care are tot ce va puteti dori: port, restaurante, cluburi, hoteluri etc.

Indiile de Vest Britanice – Anguilla sau 'Linistea albastra”


A fost supranumita asa pentru nisipul alb, apa limpede si valurile albastre ce se sparg de-a lungul plajelor. Maundays Bay este o locatie cu plaje superbe unde camerele sunt mari, paturile spatioase si baile decorate cu marmura si sticla. Aici puteti face scufundari, puteti pescui, juca golf, va puteti bucura de gustari alese din peste ori de sporturi acvatice. Privelistea este de neuitat, iar serviciile pe masura.

Santa Fe - New Mexico

Un oras cu cele mai frumoase apusuri de soare ce invaluie in lumina lor arhitectura intregului oras. Aici va puteti bucura de vederi panoramice cazandu-va la Bishop's Lodge Resort & Spa si puteti cutreiera prin Stroll La Plaza, care este centrul orasului. Va puteti pierde printre magazinele pline cu diverse artizanate si obiecte simbolice. Lucrari minunate ale modernismului le puteti viziona la faimosul muzeu Georgia O’Keeffe. Puteti merge in munti la Georgia O’Keeffe unde sa va bucurati de bai in apa fierbinte si cerul senin si plin de stele.


Un articol de Iulia D.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.