Setari Cookie-uri

Luna de miere in cele mai inedite locuri ale lumii

Exista turisti plictisiti de aceleasi insule ale Greciei, de aceleasi tarmuri ale Turciei sau de mereu aceleasi metropole ale Europei. Pentru cei care cauta destinatii brute, in care se pastreaza esentele, in care lumea inca nu a ajuns iar efectele civilizatiei nu au reusit sa altereze specificul traditiei, exista cele mai noi destinatii ale momentului. Washington Post a reusit sa gaseasca cele mai luxoase, inedite si fascinante destinatii ale lui 2008. Mai putin cunoscute, mai putin vizitate, extrem de sofisticate dar si foarte in voga printre pelerinii initiati.

Yunnan, China


Yunnan
, cea mai sud-vestica provincie a Chinei este si una dintre cele mai uimitoare regiuni ale lumii. A fost inclusa inca din 1993 pe Lista Patrimoniului Natural Mondial UNESCO si se mandreste cu 118 varfuri munoase cu o inaltime de peste 5000 de metri. Multe dintre locurile acestei provincii au fost mai intai descoperite cu ajutorul satelitului si abia apoi prin expeditii organizate. Zona este uimitoare datorita peisajelor variate, a muntilor vesnic inzapeziti dar si a delaurilor care primavara si vara se transforma in adevarate oceane de culoare datorita vegetatiei bogate. Aici, in mijlocul acestei naturi pline de misticism, s-a ridicat unul dintre cele mai opulente complexe turistice ale Asiei. Aflat la o altitudine de 3200 de metri, Banyan Tree Ringha ofera turistului senzatatia unei alte lumi. Exista aici 32 de apartamente si vile gata sa ofere clientilor tot luxul necesar unei vacante perfecte. Un apartament pentru o singura noapte porneste de la 340 de dolari. O vila in acest complex poate ajunge insa si pana la 1250 de dolari pe noapte.

Tanzania


Situata in estul continentului african Tanzania reprezinta unul dintre polii turismului mondial. Acoperita in mare parte de jungla ecuatoriala, Tanzania reprezinta un veritabil paradis al salbaticiei, al vegetatiei luxuriante si al...safariului. In mijlocul aceste paduri tropicale se afla un complex turistic concretizat in 10 vile-cazmate cocotate in varful copacilor. Lake Manyara Tree Lodge a fost construit astfel incat impactul asupra mediului sa fie cat mai mic. Cele cinci stele ale complexului hotelier inedit asigura valet personal, o multime de spatiu in camerele cocotate si o bucatarie interactiva care permite supervizarea gatitului din propria cazemata. O noapte in acest hotel costa intre 540 si 790 de dolari, pentru o persoana, in regim all inclusive. Mai multe detalii aici.

Sursa: lazy.ro

Citeste articole asemanatoare pe lazy:

Cea mai frumoasa insula de pe Pamant

Spune spa stresului!

Cei 10 "monstri sacri" ai turismului urban
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.