Setari Cookie-uri

Luna de miere printre minuni si mistere

Peru nu este o alta oarecare destinatie. Peru reprezinta inainte de toate leaganul civilizatiei incase, tara conchistadorilor si a amerindienilor, locul in care specialistii afirma ca extraterestrii si-au construit aeroporturi iar turistii jura ca vor reveni pentru a nu se stie cata oara. Peru este cea mai frumoasa, bogata, diversificata si fascinanta destinatie a Americii de Sud. Chiar daca este departe – si deci mai putin accesibila – aceasta tara a continentului american este una dintre putinele care merita orice efort pentru a fi cucerita.

Circuite, sejururi si preturi


Peru nu este o tara scumpa, dar pentru turistii romani accesibilitatea ei este oarecum anulata de distanta. Poti ajunge in Peru cu avionul - un zbor de 18 ore la un pret de 1000, 1200 de euro dus – intors (modificarile de pret pot aparea in functie de sezon, companii aeriene, rezervari s.a.)

Preturile din Lima si Cuscosunt mai mari decat in restul regiunilor dar, un buget low cost poate ajunge la 20 de euro pe zi. Daca vreti sa mancati la restaurant si sa va permiteti mai multe, 50 de euro de peroana pe zi sunt suficienti.

Cazarea se poate face la unitati hoteliere de 3, 4 si 5 stele. Preturile sunt rezonabile. Puteti sa va gasiti fara probleme camere decente la 20, 30 de euro pe noapte iar la un hotel de cinci stele din Lima puteti inchiria o dubla cu aproximativ 150 de euro. Mai multe detalii aici.

O excursie in Peru presupune un buget de vacanta de peste 2000 de euro in cazul in care apelati la serviciile unei agentii de turism. Astfel un cicuit complet de 15 zile, cu cazare la un hotel de trei stele, transport cu avionul si diverse curse si excursii optionale depaseste cu putin 3000 de euro. Mai multe detalii gasiti aici.

Sursa: lazy.ro

Citeste articole asemanatoare pe lazy:

10 locuri speciale in Bucuresti

In jurul lumii: festivaluri si obiceiuri trasnite

Restaurantul zburator sau o "masa" la inaltime


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.