Setari Cookie-uri

Luna de miere in croaziera

Daca singurul lucru pe care il stii este ca vrei sa-ti petreci vacanta la bordul unui vas de croaziera care sa strabata din port in port o parte din Europa, nu stii de fapt nimic. Posibilitatile sunt extrem de diversificate si vei avea de ales intre o croaziera mai scurta pe Nil, una mai lunga in Norvegia sau in vestul Mediteranei, o calatorie pe ape printre insulele grecesti sau una in Marea Neagra, Turcia, Croatia

Pretul croazierei este de 949 de euro.

Redescopera Marea Neagra

Probabil ca te-ai obisnuit sa descoperi Marea Neagra, doar vara, de pe litoralul romanesc. Aceasta croaziera propune o noua abordare. Imbarcarea se face in Roma iar turul cuprinde ancorarea in urmatoarele porturi: Sorrento, Santorini, Kusadasi, Chios, Istanbul, Yalta, Sevastopol si Odessa. Mai exact vei vizita tarmurile Italiei, Greciei, Turciei si Ucrainei, cu popasuri in unele dintre cele mai importante orase ale acestor tari. Calatoria este destul de lunga, dureaza 14 zile si intreaga croaziera se va face pe un vas de patru stele – cu pensiune completa.

Pretul este de minim 2550 de euro de persoana iar oferta este valabila pana in august 2008.

Mai multe detalii despre optiuni, preturi si program gasiti aici.

Capitalele Baltice

O croaziera nordica nu putea lipsi din acest top. Un circuit de 8 zile va “acoperi” cele mai importante destinatii din aceasta fascinanta parte a lumii. Astfel imbarcarea pe vas se face in Kiel (Germania) pentru a urma itinerariul: Visby - Tallinn - Sankt Petersburg - Stockholm – Copenhaga. In oferta sunt incluse: cazarea pe vas, pensiunea completa, programele de divertisment precum si alte facilitati. Biletul de avion Romania – Germania precum si alte servicii nu sunt incluse in pret.

Citește și:

Pretul unei astfel de croaziere este de 799 de euro/de persoana.

Fiordurile Norvegiei

O croaziera in Norvegia reprezinta o adevarata provocare pentru turistii stilati dornici de destinatii pure, sofisticate si mai putin accesibile turismului de masa. O astfel de croaziera are o durata de 12 nopti si se face pe un vas de croaziera de cinci stele. Imbarcarea este din Amsterdam iar itinerariu cuprinde opriri in Alta, Tromso, Olden si Bergen. Dintre cele 12 zile, trei sunt petrecute in totalitate pe mare.

Pretul croazierei este de 1760 de euro.

Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.

Sursa: Lazy.ro

Citeste articole interesante pe Lazy:

Misterele unui bagaj perfect

Cazarea poate fi ieftina, scumpa sau gratuita.Tu alegi!

Fotografia de vacanta - sfaturi simple dar utile

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.